banner24
banner25

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'ından Gençlik Festivali

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilk kez lise gençlik festivali düzenlendi. Festivale, veliler ve lise öğrencileri katıldı.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'ından Gençlik Festivali

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilk kez lise gençlik festivali düzenlendi. Festivale, veliler ve lise öğrencileri katıldı.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 15:43
Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'ından Gençlik Festivali

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilk kez lise gençlik festivali düzenlendi.  Festivale, veliler ve lise öğrencileri katıldı.Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilk kez lise gençlik festivali düzenlendi. Büyük bir coşku içinde gerçekleşen festivale, veliler ve lise öğrencileri katıldı.

Festival boyunca lise öğrencileri hem eğlenceli, hem de sportif saatler geçirdi. "ZH FEST", bahar ve gençlik festivali, saat 11:00'de başladı, akşam 20:00'ye kadar devam etti. Festival kapsamında, sportif aktiviteler, kermesler, üniversite tanıtım standları, konserler ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

BİRÇOK ÜNİVERSİTE STANT KURDU

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen gençlik festivalinde, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Polonya Kültür Üniversitesi tanıtım standı kurdu. Katılımcı üniversiteler, gün boyu öğrenci ve velilere üniversiteleri hakkında bilgi verdi.

Lise gençlik festivalinde doyasıya eğlenen Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları öğrenci ve velileri, bir yılın stresini ve yorgunluğunu attı.

Lise öğrencilerinin katıldığı etkinlikler arasında, survivor parkuru, basketbol etkinlikleri, futbol etkinlikleri, dans gösterileri, halı saha turnuvaları , play station turnuvaları ve konserler yer aldı.

KONSERLER DÜZENLENDİ

Okul müzik gruplarının ve müzik öğretmenlerinin hazırladığı mini konserlerin ardından sahneye Orbay Sakarya çıktı. Öğrenciler, günün sonunda Orbay Sakarya'nın verdiği konserle tüm yılın yorgunluğunu ve stresini şarkılara eşlik ederek attı.

"ÇAĞDAŞ VE NİTELİKLİ EĞİTİM"

2016 yılında kurulan Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları, "Çağdaş ve nitelikli eğitim" hedefiyle, insana yatırımın en önemli değer olduğu düşünülerek kuruldu.

Eğitimde marka olmayı hedefleyen Özel Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları, fiziki yapısı, eğitim sistemi, donanımlı kadrosu ve çalışanları ile İzmir’de eğitim-öğretim alanında faaliyet gösteriyor.

Bornova ve Buca'da bulunan kampüsleriyle eğitim ve öğretime devam eden okul bünyesinde, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunuyor.

Son Güncelleme: 17.05.2018 03:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.