banner24
banner25

Şerefe Alaçatı’dan muhteşem sezon finali

Şerefe Alaçatı’dan muhteşem sezon finali

26 Eylül 2022 Pazartesi 21:53
Şerefe Alaçatı’dan muhteşem sezon finali

Sonbaharın yüzünü göstermesinin ardından Çeşme ve Alaçatı’daki mekanlarda sezon finali yaparak yaz aylarını beklemeye başladı.

Alaçatı’nın en çok tercih edilen mekanlarından Şerefe Alaçatı’da sezon finali Cumartesi gecesi Ebru Yaşar ve Pazar gecesi Derya Bedavacı ile gerçekleşti. Eylül’ün son günleri olmasına rağmen yine dopdulu iki gece ile sezonu kapatan Şerefe Alaçatı’da Türkiye’nin en ünlü yıldızları sahne aldı.

Sezonda Şerefe Alaçatı sahnesinde; Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Ebru Yaşar, Gülben Ergen, Demet Akalın, Derya Bedavacı, Melek Mosso, Merve Özbey, Bilal Sonses, Simge, Derya Uluğ, Aşkın Nur Yengi, Rober Hatemo, Ayçin Asan, Fatih Ürek ve Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimler yer aldı.

Şerefe Alaçatı İşletme Müdürü Hakan Topçuoğlu, “Sezonda 75 program yaptık. Bu sezon açtığımız günden itibaren haftada 6 gün birbirinden ünlü sanatçılarımız sahne aldı. ‘Şerefe Alaçatı’ olarak 8. yılımızda muhteşem bir sezon geçirdik. Çok mutluyuz. Ünlü isimler Şerefe Alaçatı’da sevenleriyle buluştu. Hem sanatçılarımızı hem de misafirlerimizi yeniden ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.