banner24
banner25

Seferihisar 'da Bayram Coşkusu

Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ten Müzik Ziyafeti…

Seferihisar 'da Bayram Coşkusu

Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ten Müzik Ziyafeti…

01 Temmuz 2023 Cumartesi 13:54
Seferihisar 'da Bayram Coşkusu

Safiye Soyman & Faik Öztürk ikilisi kurban bayramının ilk günü gecesi İzmir Seferihisar Royal Teos Thermal Resort Clinic & Resort Otel’de sahne aldı.

Bayram özel programıyla 3 gün boyunca Türk müziğinin sevilen isimleri Seferihisar Royal Teos Thermal Resort Clinic & Resort Otel’de dinleyicileri ile buluşuyor. Misafirlerine Luxury termal sağlık aile oteli konsepti ile alkolsüz her şey dahil bir tatil sunan otel, İzmir'in güzel tatil beldesi Sığacık'ta 90.000 metrekarelik alanı ve 423 odası ile misafirlerine konforlu bir tatil yaşatıyor.

Bayramın birinci günü akşam güçlü sesi ve eşsiz sahne performansıyla Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk sahnede hayranlarıyla hasret giderdi. Tatilciler ikilinin muhteşem sahne performansıyla eğlence dolu bir bayram gecesi yaşadı. Gecede sahneye ilk olarak Faik Öztürk çıktı. Beğenilen şarkıları seslendiren Öztürk kendisini dinlemeye gelen misafirlere hareketli şarkılar ile eğlenceli dakikalar yaşattı. Sahnede yaptığı gülümseten esprileriyle de gündeme gelen Faik Öztürk kendisinden sonra sahne alacak olan eşi Safiye hanıma takılmadan edemedi. Safiye Soyman için seyircilere; ‘’Sizleri biraz bekletecek çünkü bu aralar biraz kilo aldı üst üste korse takıyor o nedenle hazırlanması uzun sürüyor, sormayın odada bana neler yaşattı böyle oldu mu Safiye’den kaçıyorum çok stresli oluyor. Siz en iyisi mi benimle eğlenmeye bakın biliyorsunuz Safiye çıktımı dede efendiden bir giriyor hüzne boğuyor ‘’ dedi. Yoğun turne temposundan şikayet eden Faik Öztürk ‘’ Safiye beni ne hallere düşürdü oysa ben işinde gücünde bir iş adamıydım takıldım hanımın peşine kendimi sahnede buldum, oraya buraya gez Allah dur. Hayır; nasıl oldu bende anlamadım yoruluyorum arkadaş, hanıma bir şey de diyemiyorum dilimizi bağladı. İşin garibi ne alıyoruz ne kazanıyorum kaça anlaştık vallahi onu da ben bilmiyorum, Safiye’nin eline düştük patron o ’’ diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye güçlü sesi ve yorumu ile Safiye Soyman çıktı. Işıltılı sahne kostümüyle göz dolduran sanatçı bir sürpriz yaparak kendisini izlemeye gelen sanatçı dostu Banu Zorlu'yu sahneye davet ederek birkaç şarkıda kendisine eşlik etmesini rica etti. Sahnede duygusal anlar yaşayan Safiye Soyman izleyicilerin arasında yer alan ve MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz’e seslenerek kendisini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha dile getirdi. Geceye katılan konuklar müzik ziyafeti dolu bir akşam geçirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.