banner24
banner25

Metin Kartal’ın mutlu günü

Gönen Emniyet Müdürü Metin Kartal’ın kızı Beyza ile Uygar Kanmış dünyaevine girdi.

Metin Kartal’ın mutlu günü

Gönen Emniyet Müdürü Metin Kartal’ın kızı Beyza ile Uygar Kanmış dünyaevine girdi.

01 Ağustos 2022 Pazartesi 15:24
Metin Kartal’ın mutlu günü

Genç çiftin nikahını Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan kıydı. Emniyet Müdürü Metin Kartal’ın kızının düğün törenine yaklaşık 2000 davetli katılırken, gecede siyaset ve spor camiasından sanat dünyasına birçok ünlü isim yer aldı.

Çiftin nikah şahitliklerini Gönen İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt ve Gönen Jandarma Komutanı Yarbay Temel Kılıç yaptı. Genç çiftin nikahını kıyan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “En keyif aldığım görevlerimden birisi nikah kıymak. Gönen Emniyet Müdürümüz Metin Kartal’ın ve belediyemizin personeli olan Beyza kızımız ile Uygar kardeşimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Gençlerimizin çıktıkları bu kutsal yolda rabbim yar ve yardımcıları olsun” diye konuştu. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ise, “Ben inanıyorum ki, bu gençler birbirlerine çok destek olacaklar ve yaşamlarının sonuna kadar bu aile birlikteliği devam edecektir. Birbirine sevgiyle, saygıyla bağlı olan çiftlerin mutlulukları daim olurmuş. Ben en kötü gününüzün böyle mutluluk dolu olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin. Bir yastıkta kocayın” diye konuştu. Gönenli iş insanı Asepsus Hotel’in sahibi Zeki Halis Karabulut ise evliliğe adım atan genç çiftleri tebrik ederek, mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.