banner24
banner25

Mahmut Tuncer siyasetçileri halayda buluşturdu

Torbalı Siverekliler Derneği’nin açılışı bir törenle gerçekleşti.

Mahmut Tuncer siyasetçileri halayda buluşturdu

Torbalı Siverekliler Derneği’nin açılışı bir törenle gerçekleşti.

28 Eylül 2022 Çarşamba 12:33
Mahmut Tuncer siyasetçileri halayda buluşturdu

Torbalı Metropark Düğün Salonu’nda gerçekleşen açılış törenine siyaset dünyasından yoğun bir katılım gerçekleşti.

Gecede sahne alan Şanlıurfalı sanatçı Mahmut Tuncer, söylediği şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatırken sahnede yaptığı esprilerle siyasetçileri ve vatandaşları güldürdü. Siyaset dünyası yoğun gündemin arasında Mahmut Tuncer’in söylediği şarkılarla halay çekerek stres attı. İzmir Şanlıurfa Federasyonu çatısı altında faaliyet gösterecek derneğin açılışı adeta şölene dönüştü.


Torbalı Siverekliler Derneği açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, İzmir Şanlıurfa Federasyon Başkanı Ferit Mızraklı, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve Torbalı’da yaşayan vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Torbalı Siverekliler Derneği Başkanı İdris Ortakaya, “Amacımız Torbalı’da yaşayan hemşehrilerimizi bir arada tutarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı ve dayanışmayı sağlamak. Dernek olarak bu anlamda her zaman birleştirici bir rol izleyeceğiz. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, “İzmir’de 400 bin Şanlıurfalı yaşıyor. İzmir siyaset ve bürokrasisinde Şanlıurfalılar daha çok temsil edilmeli. Ayrıca tarım işçilerimizin sosyal imkanları için yer tahsisi talebimizi buradan yineliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in de tarım işçilerinin yaşam alanlarını düzeltme sözünü hatırlatıyoruz. Tarım işçilerimiz daha iyi şartlarda çalışmayı hakediyorlar. Onlar için temaslarımızı sürdürüceğiz” dedi.

Açılış için İzmir’e gelen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı ve federasyona bağlı dernek başkanları ile birlikte Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçi ve yönetimine bir ziyarette bulundu.Başkan Çakmak, esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra dernek binasında hemşerileri ile bir araya gelerek özlem giderdi.

İzmir Şanlıurfa Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren Torbalı Siverekliler Derneği’nin başarılı başkanı İdris Ortakaya, başkanlıkta geçirdiği kısa sürede ses getiren projelere imza attı. Federasyona bağlı derneklerle işbirliği içinde çalışan Ortakaya ve yönetimi Torbalı’da Sivereklilerin sesi olmaya devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.