banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

Şarkıları sosyal medyada milyonlarca dinlenen ünlü şarkıcı İvan Aslan, Torbalı’da öğrencileri ziyaret etti.

İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

Şarkıları sosyal medyada milyonlarca dinlenen ünlü şarkıcı İvan Aslan, Torbalı’da öğrencileri ziyaret etti.

12 Ağustos 2021 Perşembe 11:46
İvan Aslan, Torbalı’da öğrencilerle buluştu

Şarkıcı İvan Aslan, hafta sonu yapılan Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin şenliğine katılamadığı için bugün ilçeye gelip öğrencilerin gönlünü aldı. Özel öğrencilere eli boş gelmeyen ve aynı zamanda Torbalılı isimler olan Toprak Kardeşler'in prodüktörlüğünü üstlendiği başarılı sanatçı, onlara çeşitli hediyeler verip, yüzlerini güldürdü. Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çocuklara mini bir konser de veren Aslan, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette Bahçıvan Grup yöneticilerinden Utku Can Bahçıvan da hazır bulundu.

Özel Ege 5 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Aslan, “Hafta sonu Torbalı’da çok özel bir program gerçekleşti. Maalesef seyahatte olduğum için katılamamıştım bu programa. Gelemediğim için bazı öğrencilerin üzüldüğünü duyunca hemen buraya gelmek istedim. Bugün de öğrencilerle buluştum. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi. Bahçıvan Grup yöneticileri, “İvan Aslan’ı kurumumuzda ağırladığımız için çok mutluyuz. Çok nazik bir davranış gösterdi. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.