banner24
banner25

Doğal Yaşam Koleji İzmir Fuarı’nda

Bornova Çiçekliköy’de yer alan 18 dönümlük dev alan üzerine kurulu olan Doğal Yaşam Koleji,İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında yoğun ilgi gördü. Okulun fuardaki standında çocuklar için çeşitli etkinlikler yer aldı.

Doğal Yaşam Koleji İzmir Fuarı’nda

Bornova Çiçekliköy’de yer alan 18 dönümlük dev alan üzerine kurulu olan Doğal Yaşam Koleji,İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standında yoğun ilgi gördü. Okulun fuardaki standında çocuklar için çeşitli etkinlikler yer aldı.

15 Eylül 2022 Perşembe 12:30
Doğal Yaşam Koleji İzmir Fuarı’nda

Standda velilere ve öğrencilere okul hakkında bilgi verildi.Fuardan canlı yayın yapan Radyo Pause yayına katılan Doğal Yaşam Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Enes Kurt, okul hakkında bilgiler verdi.

Canlı yayında konuşan Enes Kurt, ‘’Doğal Yaşam Koleji , Bornova Çiçekliköy’de 18 dönüm içerisinde , doğanın içinde yer alan kampüsüyle öğrencilere büyük bir imkan sunmaktadır.Okulda öğrencilerle birlikte meyve ve sebze yetiştiriyor ve onlarla üretmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşıyoruz.

Eğitim kadrolarının başarılı olduğunun altını çizen Enes Kurt , ‘’Çok İyi fakülte ve bölümleri kazanan öğrencilerimiz var’’.’’Geleceğin Yaşam Mirası’’ sloganıyla hareket ediyoruz. Kırk sekiz aylıktan itibaren öğrencilerimiz okulumuzda eğitim almaya başlıyor. Üniversiteye kadar ilk, orta ve lise eğitimlerini bizde alabiliyorlar. Ocak ayında yapacağımız bursluluk sınavında onlara eğitim bursu imkânı sağlıyoruz. Sınavdaki derecelerine göre burs olanaklarından faydalanabiliyorlar. Yabancı dil olarak İngilizce Almanca ,Fransızca derslerimiz vardır. Spor salonumuz, dev kampüsümüz, satranç, okçuluk, jimnastik, binicilik ,drama faaliyetleri gibi birçok dalda eğitimlerimiz var. Öğrencilerimiz doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden kalabalığından uzakta temiz bir ortamda sadece akademik olarak değil sosyal olarak da kaliteli bir eğitim görüyorlar.

Kemalpaşa’da yer alan Çözüm Kurs Merkezi hakkında bilgi veren Enes Kurt,’’ Çözüm Kurs Merkezi’mizde çocuklar okul çıkışlarında kursumuzu geliyor ve branş öğretmenlerimiz ile ödevlerini yapıp ders tekrarı yapıyorlar. Enes Kurs akşam 19.00 ‘a kadar devam ediyor. Haftasonu pekiştirme kurslarımız oluyor.’’

8. sınıf, 12. Sınıf ve mezun gruplarımız var.Üç yüze yakın şubesi bulunan Çözüm Kurs kalitesiyle eğitim veriyoruz.Öğrencilerimiz , Çözüm TV üzerinden tüm dersleri izleyip dersleri tekrar edip pekiştirebiliyorlar. Pandemi döneminde gelişen sistem ilerleyerek devam ediyor. Online sistem sürekli gelişmeye devam ediyor.Rehber hocalarımızla öğrencilerin psikolojik ve akademik gelişimlerini takip ediyoruz.

Dünyayı değiştirmek için kullanabileceğimiz en güçlü silah eğitimdir. Doğal Yaşam Koleji ve Çözüm Kurs Merkezi olarak bunun farkındayız ve sevgi , saygı , sabırla tüm gücümüzle öğrencilerimizin geleceğini inşa ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.