banner24
banner25

Çeşme’de Reynmen rüzgarı esti!

Kitleleri peşinden sürükleyen Reynmen, önceki gün Çeşme İmi Ayayorgi Beach’te kalabalık bir hayran topluluğunun karşısında sahne aldı.

Çeşme’de Reynmen rüzgarı esti!

Kitleleri peşinden sürükleyen Reynmen, önceki gün Çeşme İmi Ayayorgi Beach’te kalabalık bir hayran topluluğunun karşısında sahne aldı.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:49
Çeşme’de Reynmen rüzgarı esti!

Konser öncesi uzun kuyruklar oluşturan ve mekanı hınca hınç dolduran Reynmen hayranları, tüm şarkıları sanatçı ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

İKİ KEZ LASTİĞİ PATLADI, SAHNEYE YETİŞTİ!

İmi Ayayorgi Beach’e büyük zorluklarla gelen Renymen, yolda yaşadığı sıkıntıları hayranlarıyla da paylaştı. ‘Yolda gelirken ailemle birlikte olduğum arabanın lastiği patladı. Şimdi her şey yolunda ve artık hep birlikte eğlenme zamanı’ diyerek konserine başlayan Reynmen, sahnedeki enerjisiyle izleyen herkesi büyüledi. Dev bir koronun eşlik ettiği genç sanatçı, ilk şarkısı ‘Derdim Olsun’ u dinleyicilerle buluşturduktan sonra ilk sahne aldığı yer olan İmi Stage’te tekrar dinleyicileriyle buluşmanın kendisini çok duygulandırdığını ifade etti.

DÖRT KEZ BİS YAPTI!

Tüm çıkardığı parçaları hit olan Reynmen, ‘Ela’, ‘Derdim Olsun’, ‘Leila’, ‘Bonita’, ‘Melek’, ‘Yalan’, ‘Aşkım’, ve ‘Pare’ adlı şarkılarını söylerken, aralarda dinleyicileriyle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Büyük bir katılım ve coşkuyla şarkılarını söyleyen Reynmen, yoğun alkış ve ilgi şarkısında ‘Sahnemiz bitti ama şimdi gidersem, bana çok kızarsınız. Zaten benim de bu güzelliği bırakmaya hiç niyetim yok’ dedi ve büyük alkış aldı. Dinleyicilerine yüksek enerjiyle ayrılalım dedikten sonra dört kez bis yapan Reynmen, bazı şarkılarını da acapella olarak seslendirdi.

SEYİRCİLERİNİ BU KEZ KENDİSİ ÇEKTİ!

Konserin başından sonuna kadar telefonlarıyla çekim yaptıklarını gören Reynmen, bu kez kendisi yeni nesil 360 derece kamerayı alarak onları çekti. ‘Hep siz beni çekiyorsunuz, ben de sizi çekerek bu anı ölümsüzleştirmek istedim. Her geçen saniyenin tekrarı yok. Elleri kaldıralım, eğlenmeye geldik. Herkesi çekiyorum, hep birlikte güzel bir anımız olsun’ dedi ve hayranlarını bu kez o görüntüledi. Dinleyicileriyle kurduğu iletişim ile de herkesi kendine hayran bırakan Reynmen, teşekkür ettikten sonra sahnesine son verdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.