banner24
banner25

Arpa Suyu Midye Kokoreç damaklarda iz bırakıyor

Arpa Suyu Midye Kokoreç Manavkuyu'da açıldı

Arpa Suyu Midye Kokoreç damaklarda iz bırakıyor

Arpa Suyu Midye Kokoreç Manavkuyu'da açıldı

14 Temmuz 2022 Perşembe 17:28
Arpa Suyu Midye Kokoreç damaklarda iz bırakıyor

İzmir’in ünlü mekanlarından Mumlu Alsancak’ın işletmecisi Gökhan Plana ve kardeşi Erhan Plana tarafından hizmete sokulan Arpa Suyu Midye Kokoreç, kısa sürede İzmirlilerin uğrak lezzet mekanlarından biri haline geldi.

HEM LEZZETLİ HEM EKONOMİK TADLAR ARPA SUYU’NDA

Arpa Suyu hakkında bilgi veren işletmeci Erhan Plana, “Yaklaşık 1,5 ay önce Manavkuyu’da kokoreç ve midyenin bir arada olduğu bir mekan açtık. Ailenizle beraber bahçemizde kokoreç ve midyenin tadına varabileceğiniz bir yer hazırladık. Fiyatlarımızı da herkesin gelebileceği ölçüde makul tuttuk. Hizmetin de üst kalitede verildiği yer yapmaya çalıştık.”

HER GÜN TAZE MİDYE VE KOKOREÇ LEZZETİ

“Aynı anda 200 civarında misafirimizi ağırlayabiliyoruz. Kokoreçimiz saat 13.00’te, midyemiz de 15.00 gibi hergün taptaze hazır oluyor. Salaş bir ortam oluşturduk. Herkesin kendi bahçesinde oturduğu gibi rahat edebileceği bir atmosfer hazırladık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.