banner24
banner25

Microsoft En Güçlü Oyun Konsolu Xbox One X'i Tanıttı

Microsoft, Xbox oyun konsollarının en son versiyonu olan Xbox One X'in tanıtımını yaptı.

Microsoft En Güçlü Oyun Konsolu Xbox One X'i Tanıttı

Microsoft, Xbox oyun konsollarının en son versiyonu olan Xbox One X'in tanıtımını yaptı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 00:04
Microsoft En Güçlü Oyun Konsolu Xbox One X'i Tanıttı

Microsoft, Xbox oyun konsollarının en son versiyonu olan Xbox One X'in tanıtımını yaptı. Microsoft'un en son oyun konsolu olan Xbox One X, Los Angeles'ta düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Son teknoloji ürünü olan cihaz, Microsoft'un bir önceki konsolu olan Xbox One S'ye benzerliği ile dikkat çekerken, ondan daha küçük. Xbox One X, Microsoft'un bugüne kadar ürettiği en küçük konsol olma özelliğine de sahip. Xbox oyunları için son teknolojiyle geliştirilen konsol uzun süredir bekleniyordu.

4K ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ OYUNLARI 60 KARE GÖRÜNTÜ İLE OYNAMA İMKANI VERİYOR

Microsoft Xbox One X oyun konsolunun en önemli özelliği sahip olduğu performans. Sekiz çekirdeğe, 2,3 GHz AMD işlemciye, altı teraflops'a 1,17 GHz grafik kartına ve 12 GB GDDR5 RAM'a sahip olan Xbox One X, bugüne değin üretilen en yüksek performansa sahip oyun konsolu oldu. Xbox One X oldukça güçlü bir konsol. Oyun konsolu, 4K çözünürlükte olan oyunları bile saniyede 60 kare görüntü ile oynama imkanı sunuyor.

Microsoft Xbox One X, Project Scorpio olarak anılan bir Xbox One. Daha önce Xbox One ile XBox 360 üzerinde oynanabilen tüm oyunlar, bu konsol ile de uyumlu olarak çalışacaklar. Eski Xbox'lar ile uyumlu olan kumanda kolları ve direksiyon gibi aksesuarlarda Xbox One X ile kullanılabilecek.

YENİ OYUNLAR TANITILDI

Microsoft Xbox One X'ın tanıtıldığı toplantıda, Xbox One X için geliştirilen yeni oyunlardan bazılarıda tanıtıldı. Oyunlar arasında Metro ve Assasin's Creed ve Forza Motorsport'un yeni oyunları da yer alıyor. Tüm oyunların performans ve detayları oldukça başarılı iken, izleyicileri en çok etkileyen oyun ise 'Metro: Exodus' adlı oyun oldu.

Bu senenin sonlarına doğru yalnızca Xbox One X için özel olarak geliştirilen Battlegrounds adlı oyunun da tanıtımı yapıldı.

Microsoft Xbox One X, 7 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak ve 500 dolar fiyat ile satılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.