banner24
banner25

MAXQDA Nerelerde Kullanılır?

Veri analizi, günümüzde en fazla kullanılan ve en önemli sosyal ve bilimsel araştırma sistemi olarak kabul edilmektedir.

MAXQDA Nerelerde Kullanılır?

Veri analizi, günümüzde en fazla kullanılan ve en önemli sosyal ve bilimsel araştırma sistemi olarak kabul edilmektedir.

10 Ocak 2024 Çarşamba 21:27
MAXQDA Nerelerde Kullanılır?

Özellikle nitel veri analizi söz konusu olduğunda profesyonel bir çalışma, titizlik ve bilgi gerekmektedir. Ne mutlu ki, günümüzde pek çok program nitel veri işlemlerinde insanlara yardımcı olmaktadır. Pek çok değişkene bağlı olan bu analiz işleminde maxqda programı son derece başarılı ve kullanışlı sonuçlar verir.

Sosyal bilimciler başta olmak üzere hemen hemen her alanda kullanılan ve başarılı sonuçlar veren bir programdır. Türkiye’de de giderek yayılan ve kullanılmaya başlanan bu programı Maxqda yetkili satıcı ayrıcalığı, uygun fiyat aralığı ve hızlı teslim avantajı ile satın alabilirsiniz.

Nereden Satın Alınır?

Doğrudan internet sitesinden satın alabilirsiniz. Yalnız mevcut döviz kuru ve iletişim sorunu gibi konulardan dolayı, Türkiye’de yetkili satıcılardan satın almanızı tavsiye ediyoruz. Enorm.com.tr adresi Türkiye’de Maxqda yetkili satıcısı olarak ön plana çıkar. Deneyimli personeli, sürekli hizmet anlayışı, ekonomik fiyat aralığı ile anında bu programa sahip olabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir sorun yaşadığınızda anında geri dönüş yapılabilir.

Türkiye’de hizmet vermeyen ama bu programın satışını yapan bazı adreslerde bulunmaktadır. Bu adreslerden sadece nitel veri analizi programı değil, hiçbir programı satın almamanız tavsiye edilmektedir. Zira bir sorun yaşadığınızda, muhatap bulmakta zorluk yaşayabilirsiniz

Programın Kullanım Alanları

Çoğunlukla günümüzde pek çok profesyonel tarafından tercih edilmektedir. Hatta pek çok akademisyen yaptıkları profesyonel çalışmalarında bu programı kullanırlar. Daha çok sosyal bilimler, insan araştırmaları, sosyoloji gibi alanlarda da aktif olarak tercih edilir. Anketler, odak çalışmalar, mülakat çalışmaları yada araştırmacılar tarafından yapılan özel çalışmalarda destek alınır.

Bunun dışında Pazar araştırmalarında da aktif olarak destek alınmaktadır. Genellikle müşteri görüşleri, taleplerin analiz edilmesi, rekabetin incelenmesi ve değerlendirmenin yapılması gibi konu başlıklarında da bu programdan destek alınır. Hızlı bir şekilde satın alarak sizler de daha detaylı bilgi ve seçeneklere kısa sürede ulaşabilirsiniz. Günümüzde kabul edilen en kapsamlı ve en ayrıcalıklı analiz programları arasında yer alır. İlerleyen zamanlarda daha fazla kişi tarafından tercih edilecek bir analiz programıdır.

Anahtar Kelimeler:
MAXQDA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.