banner24
banner25

Arda'ya Astronomik Teklifler Gelmeye Devam Ediyor

Milli Takımı bırakan Arda Turan’a birçok kulüpten transfer tekliflerinin geldiği öğrenildi.

Arda'ya Astronomik Teklifler Gelmeye Devam Ediyor

Milli Takımı bırakan Arda Turan’a birçok kulüpten transfer tekliflerinin geldiği öğrenildi.

04 Temmuz 2017 Salı 00:22
Arda'ya Astronomik Teklifler Gelmeye Devam Ediyor

30 yaşındaki yıldız futbolcuya gelen cazip tekliflerle ilgili Barcelona kulübünün şu ana kadar netleşmiş bir kararı bulunmuyor.

İspanya La Liga takımlarından Barcelona forması giyen Arda Turan 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa'da doğdu. 2000 yılında Galatasaray altyapısından yetişen yıldız futbolcu 2004-2005 sezonunda profesyonel takıma yükselme başarısı göstermiştir. Daha sonra Manisaspor'a transfer olan yıldız futbolcu bir sezon sonunda Galatasaray'a geri döndü. 2011 yılında 12 Milyon Euro bonservis'le La Liga takımlarından olan Atletico Madrid'e transfer olmuş ve kariyerinde önemli bir adım attı. Atletico Madrid forması ile başarılı bir grafik yakalayan yıldız futbolcu dünyaca ünlü La Liga takımı Barcelona'ya 34 Milyon Euro bonservisle transfer oldu. Halen Barcelona forması giyen yıldız futbolcuya Çin kulüplerinden astronomik tekliflerin geldiği bildirildi.

Çin ligi takımlarından Guagnzhou Evergrande takımının bonservis bedeli olarak 50 Milyon Euro, Arda Turan'a da yıllık 20 Milyon Euro gibi astronomik bir teklif sunduğu öğrenildi. Sezon başında da benzer bir teklifle İspanyol Kulübü'nün kapısını çalan Guangzhou, hem kulüpten hem de yıldız futbolcudan hayır yanıtını almıştı. Teknik direktörlüğünü Scolari'nin yaptığı Çin Kulübü 37 puanla ligde lider durumda 15 maçta 12 galibiyet alan takım 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Yaptıkları flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Çin Ligi'nde Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm gibi Türk futbolcular top koşturuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.