banner24
banner25

Sürekli’den Tunç Soyer’e, Körfez kirliliği ve trafik çıkışı

‘’Trafik sorununun ve verdiğiniz sözlerin üstünü örtemezsiniz!’’

Sürekli’den Tunç Soyer’e, Körfez kirliliği ve trafik çıkışı

‘’Trafik sorununun ve verdiğiniz sözlerin üstünü örtemezsiniz!’’

16 Temmuz 2021 Cuma 15:11
Sürekli’den Tunç Soyer’e, Körfez kirliliği ve trafik çıkışı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Körfez kirliliği ve trafik üzerinden yüklendi. Soyer’in adaylık sürecinde verdiği sözleri, videoları ile birlikte paylaşan Başkan Sürekli, Soyer’in vaatlerini unutturamayacağını ve sorumluluklarından kaçamayacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Soyer, bir ‘Mazeret Fabrikası’ gibi çalışıyor! Vaatlerini gerçekleştiremedikçe, en temel, en hayati sorunları çözemedikçe; bir bahaneye sarılıp algı yönetmeye çalışıyor! 3 yıl sonra İzmir Körfezi’nde yüzeceğini vaat eden Soyer; 3. hizmet yılında körfez ve derelerde kirlilik ve koku katlanarak artarken; ‘Ben Çevre ve Şehircilik Bakanı mıyım?’ diyecek kadar da ileri gidebiliyor! Halkın zihninde yetki karmaşası yaratıp sıyrılmaya çalışıyor!’’ dedi.

Soyer vaatlerini bu yolla unutturamaz, sorumluluklarından böyle kaçamaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, adaylık sürecinde körfezle ilgili vaatlerini dile getirdiği videoyu da paylaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şu şekilde devam etti, ‘’Kanal İstanbul Projesini işaret edip Gediz Nehri’ni kirlilikten kurtarmanın maliyet hesabını yaparak, göz boyamaya, hedef şaşırtmaya çalışıyor! Bu karşılaştırması su götürmez! Bu matematik tutmaz! Soyer vaatlerini bu yolla unutturamaz, sorumluluklarından böyle kaçamaz! Güzelbahçe’de dalıp balık adam pozu vererek körfezdeki kirlilik ve koku sorununu; Küresel ısınma gerekçesi ve su sempozyumlarıyla alt yapı ve içme suyu sorunlarını çözemezsiniz! Vaatlerinizi unutturamazsınız!’’ dedi.

Trafik sorununun ve verdiğiniz sözlerin üstünü örtemezsiniz!

Tunç Soyer’in yine adaylık sürecinde trafik sorununa çözüm getireceği videoları paylaşan Başkan Sürekli sözlerini şu şekilde bitirdi, ‘’Trafik sorununun ve verdiğiniz sözlerin üstünü de metro tünelinde sabah koşusu yaparak, kordonda bisiklete binip, araç hesap tabloları çizerek, gerçeklikle bağdaşmayan çözümler önererek örtemezsiniz!’’
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.