banner24
banner25

Hakan Kılıç, CHP Narlıdere’yi ziyaret etti

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, CHP Narlıdere ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Hakan Kılıç, CHP Narlıdere’yi ziyaret etti

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kılıç, CHP Narlıdere ilçe başkanlığını ziyaret etti.

19 Aralık 2023 Salı 13:10
Hakan Kılıç, CHP Narlıdere’yi ziyaret etti

İlçe başkanı Mesut Durgun ve partililerin katıldığı ziyaret adeta miting havasında geçti.

Yıllardır Narlıdere ve İzmir siyasetinde başarılı çizgisini sürdüren iş insanı Hakan Kılıç, ziyarete ailesi ile birlikte katıldı. Kılıç, aday adaylığı sürecinde ilk ziyaretini baba evim dediği CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’ndan başladı.

Kılıç yaptığı konuşmada, “2024 mahalli seçimlerinde Narlıdere Belediye Başkanlığı’na aday olduk. İlk ziyaretimizi ilçe örgütümüzü ziyaret ederek başlamak istedik.Önce örgütümüze kendimizi emanet ederek sonra Narlıdere halkımızla bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz. Aranızda Gürsel Özgür ve Ergin Demir’de bulunuyor. Onlara teşekkürlerimi iletiyorum. Hizmet yarışında birlik ve beraberlik içinde aramızda uyum sorunu olmadan el ele kol kola ve omuz omuza süreci tamamlayacağız. Biz laik, sosyal demokrat, devrimci ve halkçı belediyecilik için geliyoruz.Biz Narldere’de yeni rekorlar kırmak için geliyoruz. Çok kıymetli aday adaylarımızla adaylık açıklandıktan sonrada birlikte Narlıdere için çalışacağız. Ben kiminizin kardeşiyim,kiminizin evladı, kiminizin komşusuyum. Kısacası ben Narlıdere’yim. Narlıdere’nin her sokağında her köşesinde her caddesinde bizim anılarımız, bizim hayallerimiz var. Bu hayalleri büyütmeye ve gerçekleştirmeye geliyoruz. Narlıdere’deki katılımcı, şeffaf belediyeciliği daha da yukarılara taşımak için geliyoruz. Yoldaşlarımız, partililerimiz ve yol arkadaşlarımızla Narlıdere’de eksik gördüklerimizi çözmeye ve daha ileri hedeflere doğru yürümek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Hakan KılıçChpNarlıdere
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.