banner24
banner25

Ege Üniversitesi'nde Grafik Tasarım Sergisi

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü tarafından, 'Grafik Tasarımı Öğrenci Sergisi' açıldı.

Ege Üniversitesi'nde Grafik Tasarım Sergisi

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü tarafından, 'Grafik Tasarımı Öğrenci Sergisi' açıldı.

16 Mayıs 2017 Salı 10:42
Ege Üniversitesi'nde Grafik Tasarım Sergisi

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü tarafından, 'Grafik Tasarımı Öğrenci Sergisi' açıldı. Sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide, öğrencilerin eserleri sergileniyor.

GRAFİK TASARIM SERGİSİ AÇILDI

Ege Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri yıl sonu çalışmalarını tamamladı. Yapılan yıl sonu çalışmaları, hazırlanan 'Grafik Tasarımı Öğrenci Sergisi' ile İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tasarım meraklıları, sergiyi gezme imkânına sahip.

SERGİDE TAMAMEN ÖĞRENCİLERİN ESERLERİ SERGİLENİYOR

Öğrencilerin yıl sonu çalışmalarınını yer aldıüı sergi ile ilgili bilgiler veren Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Bölümü Koordinatörü Habibe Hekimoğlu, sergide, öğrenciler tarafından yapılan tasarımlar arasından seçilen eserlerin sergilendiğini dile getirdi.

ÖĞRENCİLERİN EN BEĞENİLEN ESERLERİ SERGİLENİYOR

Hekimoğlu, "Her yıl sonunda öğrencilerimiz tarafından yapılan tasarımlar arasından en beğenilenleri sergiliyoruz" diye konuştu.

Sergide yer alan eserlerin tamamen öğrenciler tarafından yapıldığının altını çizen Hekimoğlu, "Sergide bulunan eserler tamamen öğrenciler tarafından yapıldı." şeklinde konuştu.

SERGİDE İNFOGRAFİK, TİPOGRAFİK TASARIMLARI DA BULUNUYOR

Serginin hazırlık aşaması da öğrenciler tarafından yapıldı. Grafik Tasarım öğrencileri, hazırladıkları tasarımların sergide yer alması için uzun süre çalıştı. Öğrenciler tarafından hazırlanan tasarımlar, bölüm öğretim görevlileri tarafından tek tek incelenerek aralarında eleme yapıldı. İncelenen tasarımlar arasında en çok beğenilenler sergilenmek üzere seçildi.

Sergide, öğrenciler tarafından yapılan, infografik, tipografik ve özgün baskı tekniği ile yapılan afişler, ambalaj, hikâye kitapları ve dergi tasarımları da yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.