banner24
banner25

MÜSİAD Başkanı İşadamı'ndan Pist Rekoru

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, 2017 Türkiye Pist Şampiyonası'nda pist rekoru kırdı.

MÜSİAD Başkanı İşadamı'ndan Pist Rekoru

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, 2017 Türkiye Pist Şampiyonası'nda pist rekoru kırdı.

16 Mayıs 2017 Salı 11:41
MÜSİAD Başkanı İşadamı'ndan Pist Rekoru

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, 2017 Türkiye Pist Şampiyonası'nda pist rekoru kırdı.

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI, MOTOR SPORLARI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, aynı zamanda Milli Otomobil Sporları Milli Sporcusu. Ülkü, yarış pistlerinde elde ettiği derecelerle tanınan bir isim. Ülkü, son olarak, Kocaeli Körfez Yarış Pisti'nda yapılan 2017 Türkiye Pist Şampiyonası yarışında, İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü adına yarıştı. Aynı zamanda İleri Sürüş Teknik Eğitmeni ve Milli Otomobil Sporları Milli Sporcusu olan Ümit Ülkü, bu yarışta pist rekorunu kırarak önemli bir başarıya daha imza attı. Ülkü, Maxi Grup yarışını da birinci olarak tamamladı.

İZMİR ÜLKÜ MOTOR SPORLARI KULÜBÜ

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından yapılan 2017 Türkiye Pist Şampiyonası, Körfez Yarış Pisti'nde başladı. Kocaeli'ndeki pist yarışına, İzmir Ülkü Motorsporları Kulüp pilotları damga vurdu.

Maxi Kategorisi'nde yarışan Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü, kıyasıya mücadeleye sahne olan Maxi grup yarışlarının ikisini de birinci olarak tamamladı. Ayrıca Ülkü Motorsporları Kulübü yarışçılarından olan Galip Atar da, Süper Grup yarışlarında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

NİSSAN GT-R NİSMO İLK KEZ PİSTTE

Yarışları değerlendiren MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Maxi grup yarışında bugüne kadar yapılmış en hızlı sürüşünü gerçekleştirdiğini belirterek, "İzmir'i ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik" diye konuştu.

Maxi grupta yarıştığı Nissan GT-R Nismo GT3 model aracı yarış pistlerinde ilk defa kullandığını ifade eden Ülkü, motor sporları severlerin bu otomobili beğenerek takip ettiklerini kaydetti.

SÜPER VE MAXİ GRUP START ALDI

Kocaeli Körfez Pisti'nde düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası, Maxi ve Süper Grup kategorileriyle start aldı.

Maxi grupta yapılan yarışta Ümit Ülkü, Nissan Skyline GT-R 35 Nismo aracı ve 41.904′lük zamanla yeni pist rekoruna imza attı.

İkinciliği BMW Z4 GT3 ile Bilal Saygılı alırken, İsmet Toktaş ise Porsche 997 GT3 ile yarışı üçüncü olarak tamamladı.

Süper grup yarışında Galip Atar BMW 320 TC ile birinci olurken, Honda Civic Type-R EP3 aracıyla Tahir Bilge ikinci, Metin Çalışkan da Honda Civic Type-R EP3 ile üçüncü oldu.

Ümit Ülkü, yarış sonucu, Opel Corsa OPC Cup'ta kazandığı birincilikle de birlikte günü 3 birincilikle tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.