banner24
banner25

‘Ailecek Şaşkınız’ Çekimleri Başlıyor

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol alacağı “Ailecek Şaşkınız” filminin çekimleri başlıyor.

‘Ailecek Şaşkınız’ Çekimleri Başlıyor

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol alacağı “Ailecek Şaşkınız” filminin çekimleri başlıyor.

13 Temmuz 2017 Perşembe 19:29
‘Ailecek Şaşkınız’ Çekimleri Başlıyor

Türk sinema ve televizyonlarında yer alan başarılı projelerde yer alan ünlü ikili birçok dizi ve filmde birlikte rol aldı. Bir Bulut Olsam dizi çekimlerinde 2009 yılında başlayan arkadaşlıkları halen başarılı bir şekilde devam eden ikilinin birlikte rol alacakları Ailecek Şaşkınız filminin çekimlerinin 17-18 Temmuz tarihlerinde başlayacağı bildirildi. 1976 tarihinde Tokat’ta dünyaya gelen Murat Cemcir birçok dizi ve filmde yer aldı. Polis ve Yeraltı, Takva filmlerinde oynadı. Yeni filmlerinin de yönetmenliğini yapacak olan Selçuk Aydemir’in yönettiği Üsküdar’a Giderken ve Ramazan Güzeldir komedi dizilerindeki performansları ile göz doldurdu.

2010 yılında Ahmet Kural’la birlikte yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı Çalgı Çengi komedi filmiyle ikili olarak büyük başarı kazandılar. Daha sonra beraber rol aldıkları Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçler, Kardeş Payı komedi dizilerinde gittikçe oyunculuklarını pekiştirdiler ve büyük sükse yaptılar.

1982 doğumlu Ahmet Kural, Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunu. Tiyatro eğitimi sırasında Fikrimin İnce Gülü ve Trt’de yayınlanan Evimin Erkeği dizilerinde rolleriyle iyice tanınmaya başladı. Gazi dizisi ve Güneşin Oğlu filminde roller alan genç oyuncu Çalgı Çengi filmiyle birlikte Murat Cemcir’le rol alacakları iyi projelere başlamış oldu.

Düğün Dernek, Çalgı Çengi serileriyle milyonlarca izleyiciyi kahkahaya boğan ikilinin yeni projesi 17-18 Temmuz’da start alıyor. Yönetmen Selçuk Aydemir’e görüntü yönetmenleğini Gökhan Tiryaki üstlenecek. Tüm projeleri merakla beklenen ikilinin Ailecek Şaşkınız projeleri sinema seyircisinin merakla beklediği projeler arasında yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feyza yıldıray 2017-07-17 15:58:21

Bunların filmleri çok güzel l oluyor