banner24
banner25

Cengiz Ünder, Roma Yolcusu

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Cengiz Ünder İtalya Seri A takımlarından Roma yolunda.

Cengiz Ünder, Roma Yolcusu

Medipol Başakşehir’in yıldız futbolcusu Cengiz Ünder İtalya Seri A takımlarından Roma yolunda.

14 Temmuz 2017 Cuma 00:41
Cengiz Ünder, Roma Yolcusu

Başakşehir takımıyla Slovenya’da kampta bulunan başarılı futbolcu kamptan ayrıldı. Turuncu lacivertli takımda başarılı bir performans gösteren genç futbolcu, Avrupa takımlarının kıskacına girdi. Başarılı futbolcu, Medipol Başakşehir takımıyla 2016-2017 sezonunda hem Ziraat Türkiye Kupası’nı hem de Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu’nu son anda kaçırdı. Turuncu Lacivertli ekibe Altınordu takımından transfer olan futbolcu, 700 bin Euro bonservis bedeliyle Başakşehir’e transfer oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın başarılı futbolcuları arasında yer alan genç oyuncu sol kanatta görev yapıyor. Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan futbolcu, Profesyonel futbol hayatına Altınordu forması altında Fenerbahçe’ye karşı kupa mücadelesinde verdi. Genç futbolcuyu o maçta Roma’da kiralık olarak oynayan ve o dönem Fenerbahçe’yi ziyarete gelen yıldız futbolcu Salih Esen motive etti.

Altınordu’dan Başakşehir’e transfer olan futbolcu İtalya’nın Roma kulübüyle görüşmek için takım kampından ayrıldı. 13 Milyon Euro’ya İtalyan ekibe transfer olmak üzere olan futbolcunun 14 Temmuz Cuma günü yeni takımı için sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

19 yaşındaki futbolcunun transferi gerçekleşirse eski takımı Altınordu Kulübü’de sözleşme gereği yaklaşık 16 Milyon TL’yi kasasına koyabilecek.

İtalya Seri A’yı geçtiğimiz sezon şampiyon Juventus’un ardından 2. sırada tamamlayan Roma takımı Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Edinilen bilgiye göre takımda direk oynayacak Ünder, böylelikle Şampiyonlar Ligi’nde kendini gösterme fırsatı da bulmuş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.