banner24
banner25

Özgür Okul'un Yeni Kampüsü Bornova Yeşilova'da Açılıyor

"Uluslararası Eğitim,Özgür Çocuk, Mutlu Aile" sloganı ile yola çıkan Özgür Okul Eğitim Kurumları, İzmir Bornova'da gürültüden ve stresten uzak kampüsleriyle ideal eğitim alanları oluşturuyor.

Özgür Okul'un Yeni Kampüsü Bornova Yeşilova'da Açılıyor

"Uluslararası Eğitim,Özgür Çocuk, Mutlu Aile" sloganı ile yola çıkan Özgür Okul Eğitim Kurumları, İzmir Bornova'da gürültüden ve stresten uzak kampüsleriyle ideal eğitim alanları oluşturuyor.

13 Haziran 2018 Çarşamba 02:42
Özgür Okul'un Yeni Kampüsü Bornova Yeşilova'da Açılıyor

"Uluslararası Eğitim,Özgür Çocuk, Mutlu Aile" sloganı ile yola çıkan Özgür Okul Eğitim Kurumları, İzmir Bornova'da gürültüden ve stresten uzak kampüsleriyle ideal eğitim alanları oluşturuyor. Özgür Okul'da öğrenciler, resmi Avrupa Dil Pasaportu ve ABD'nin resmi dil yeterlilik portfolio belgesine sahip olabilecek.

Özgür Okul Eğitim Kurumları, yeni sezonda İzmir'de 3, Türkiye'de 10 okulla eğitim verecek. Bornova Evka-3'te bulunan ilk kampüsün ardından, ikinci kampüs Bornova Yeşilova'da, 3. kampüs ise Menemen'de yer alacak.

Bornova Yeşilova'da açılacak olan yeni kampüste,  Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi yer alacak. Öğrenciler, Anaokulu'ndan, üniversiteye kadar eğitim ve öğretim görebilecek.

"EN FAZLA  20 KİŞİLİK SINIFLAR"

Özgür Okul (Free School) Kurucusu Yıldırım Şahin  okul hakkında bilgiler verdi. Şahin, "Okulumuzda uzman eğitim kadrosu, maksimum 20 kişilik sınıflar, tam donanımlı bilgisayar labarotuvarı, tam gün eğitim, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ara öğün beslenmesi, jimnastik ve spor salonu, drama odası, donanımlı ve hostesli öğrenci servisleri, yaş grubuna uygun fiziki ve sosyal gelişimlerini destekleyen aktiviteler, donanımlı akıllı sınıflar yer alacak." diye konuştu.

Anaokullarında 48 aydan başlayarak minik çocuklara ingilizce ve bilgisayar eğitimi verileceğini ifade eden Özgür Okul Kurucusu Yıldırım Şahin, "Haftalık gelişim ve faaliyet karnesi ile öğrenciler takip edilecek. Çocukların ruhsal, duygusal ve zihinsel gelişimlerini destekleyici dersler yer alacak. Ebeveyn eğitimi ve faaliyetleri gerçekleştirilecek. Dikkat güçlendirme dersleri verilecek. Branşında uzman öğretmen kadrosu okulumuzda görev yapacak." dedi.

ÖZGÜR OKUL ULUSLARARASI MONTESSORİ VAKFI RESMİ TEMSİLCİSİ

Özgür Okul'da eğitim alan öğrenciler, birbirinden farklı avantajlar elde edecek. Kolejden mezun olan öğrenciler, hem Türkiye'de, hem de yurtdışında İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) gibi birçok ülkede geçerli olan Home Schooling lise veya ortaokul diploması almaya hak kazanacak.

Özgür Okul, Uluslarası Montessori Vakfı'nın resmi temsilsi olması nedeniyle, Anaokullarında Montessori Eğitimi verecek. Her öğretmen, Uluslararası İngilizce Öğretmenliği Olan TEFL Belgesi'ne sahip olacak. Öğrencilere resmi Avrupa Dil Pasaportu ve ABD'nin resmi dil yeterlilik portfolio belgesi verilecek.

İKİNCİ YABANCI DİL OLARAK ALMANCA EĞİTİMİ VERİLECEK

Okulda, ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimi verilecek. Öğrenciler, uluslararası geçerli diploma ile yurtdışındaki liselere ve üniversitelere sınavsız geçiş imkanı kazanacak. Özgür Okul'da öğrenciler akıllı tahta ve e-dökümanla ders alacaklar. Okulda eğitim gören öğrenciler, her hafta düzenli birebir ders imkanı, bir sınıfta 2 öğretmen (Bilingual Eğitim), 2.'ci diploma avantajı, her ay Türkiye Geneli deneme sınavları, her hafta düzenli etüd programları, her yıl sonunda uluslarası dil sınavları gibi bir çok imkandan yararlanma imkanına kavuşacaklar.

SINAVLARA HAZIRLIK KOLEJİ

Özgür Okul’da eğitim gören öğrenciler aynı zamanda sınavlara da hazırlanma imkanına kavuşuyor. Özgür Okul’da sınıflar dersler başlamadan önce sınıf belirleme sınavı ile belirlenir.Veliler öğrencinin başarı grafiği ile ilgili olarak sürekli bilgilendirilir. Öğrenciler ders sonlarında branş öğretmenleri ile birebir konu tamamlama imkanı bulurlar. Etütler ve rehberlik çalışmaları yapılır. Rehberlik birimi tarafından seminerler,meslek tanıtım panelleri yapılır. Sınavlar Türkiye genelinde uygulanır. Her öğrenci girdiği sınavda sıralamasını Türkiye Geneli’ne göre görmüş olur. Özgür Okul yayınları uzman bir kadro tarafından titizlikle hazırlanır. Öğrencilerin sınavlara hazırlıkta bu yayınlar en büyük yardımcısı olacaktır.

YÜZME HAVUZU DA YER ALIYOR

Okulda, mevcut sportif aktivitelerin yanısıra yüzme havuzu da yer alacak. Veliler ve öğrenciler okul hakkında detaylı bilgi için ozgurokul.com web adresinden veya 0232 4419292 numaralı telefonu kullanabilecekler.

Son Güncelleme: 13.06.2018 02:50
Anahtar Kelimeler:
özgür OkulKampüsBornova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.