banner24
banner25

Karabağlar'ın Parkları Yaza Hazır

Karabağlar'da havuzların, spor aletlerinin, oyuncakların bakım ve onarımları gerçekleştirildi.

Karabağlar'ın Parkları Yaza Hazır

Karabağlar'da havuzların, spor aletlerinin, oyuncakların bakım ve onarımları gerçekleştirildi.

13 Haziran 2020 Cumartesi 12:27
Karabağlar'ın Parkları  Yaza Hazır

Karabağlar Belediyesi, bir yandan ilçede bulunan parkları yenileme çalışmalarına devam ederken, diğer yandan bakım ve onarımlarını da tamamlayarak yaz mevsimine hazırlıyor.

Karabağlar Belediyesi’nin, modern ve yaşanabilir bir kent yaratma hedefi doğrultusunda baştan sona yenilediği Kadın Hakları, Ant ve Devlet Demiryolları, Hulusi Kentmen, Basın Sitesi ve Engelliler Parkı kullanıma sunuldu. Diğer parklarda da bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Estetik bir görünüme sahip süs havuzlarının bakımlarını yapan ekipler, zamanla bozulan oyuncak ve spor aletlerini de onardı. Çalışmalar kapsamında 16 parkta 32 havuz elden geçirildi. Ayrıca yeşil alan bakımı, ağaç budaması gibi çalışmalar da düzenli olarak devam ediyor.

DEZENFEKSİYON UNUTULMADI!

Havaların ısınmasıyla ilçedeki vatandaşların tercih ettiği alanların başında gelen parklarda, koronavirüs salgını nedeniyle ekiplerin dezenfektan işlemleri de aralıksız sürüyor. Vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyarak parkları gönül rahatlığıyla kullanabilecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, insanların kent içinde soluk alabilecekleri, dinlenebilecekleri alanlar yaratmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.