banner24
banner25

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Şubat'ta Manisa’da

Türkiye’nin güçlü ve lider eğitim kurumlarından Doğru Cevap Eğitim Kurumları Şubat 2020’de Manisa’da açılıyor.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Şubat'ta Manisa’da

Türkiye’nin güçlü ve lider eğitim kurumlarından Doğru Cevap Eğitim Kurumları Şubat 2020’de Manisa’da açılıyor.

03 Ocak 2020 Cuma 21:42
Doğru Cevap Eğitim Kurumları Şubat'ta Manisa’da

Bünyesinde özel öğretim kursları, kişisel gelişim kursları, Doğru Cevap Okulları ve DC Yayınları bulunan eğitim kurumu yeni şubeleriyle yoluna devam ediyor. Doğru Cevap Eğitim Kurumları bünyesinde öğrencilerin hem sınavlarda başarılı olmaları hem de okulda başarılı olmaları için birçok program uygulanıyor. Bu programlar öğrenci tanıma programı, etkin rehberlik programı, okul takip programı ve veli tanıma programı başlıklarında toplanıyor.

MANİSA’DAN ÇOK FAZLA TALEP ALDIK’

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Ege Bölge Koordinatörü Ercan Ağlamış yeni açılacak Manisa şubesiyle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Manisa’dan çok fazla talep aldıklarını belirten Ağlamış, “Ege bölgesinde İzmir başta olmak üzere birçok ilde kurslarımız bulunuyor. Manisa’dan çok fazla talep aldık. Bu nedenle Manisa’ya Manisa Doğru Cevap Eğitim Kurumları’nı açmak istedik. Tabi akademik gelişime hem rehberlik dediğimiz psikolojik temelli eğitime de çok önem veriyoruz. Burada eğitim kurumu olarak ilk defa Türkiye’de özel öğretim kursunda kişisel gelişim kursunda kadrolu olarak her kurumumda bir psikologla çalışıyorum. Özel okullarda var bu uygulama ama biz kurs olarak hazırlık kurslarında psikologla çalışıyoruz. Buna destek olarak da rehberlerimiz var rehberlerimizin yanında mentörlerimiz var. Her öğrencinin sorumlu olduğu ödevlerini takip ettiği birbirini takip ettiği bir mentörü bir rehber öğretmeni var. Aldığı birebirden çözdüğü soru sayısından konu anlatımlarına kadar her şeyini kontrol ediyor. Ailesiyle iletişim içinde oluyor. Bu iş hem akademik gelişim anlamında hem de dönüt anlamında hem de rehberlik anlamında bu 3 gücü birleştiriyoruz.” dedi.

HEM KADROLU PSİKOLOG OLACAK HEM DE ENEGRAM SİSTEMİ UYGULANACAK

Ağlamış, “İzmir’deki diğer kurslarımızda olduğu gibi Manisa’daki yeni kursumuzda da kadrolu psikoloğumuz olacak. Öğrencilerimizin hem akademik hem de rehberlik anlamında gelişmelerine yardımcı olacak ‘Enneagram’ sistemimiz de Manisa’daki öğrencilerimize uygulanacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
KursDoğru CevapManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.