banner24
banner25

Çağdaş Eğitim Kurumları'ndan Buca'da Yeni Kampüs

Eğitimde 18.yılı geride bırakan köklü eğitim kurumu Çağdaş Eğitim Kurumları Gaziemir'den sonra Buca'da.

Çağdaş Eğitim Kurumları'ndan Buca'da Yeni Kampüs

Eğitimde 18.yılı geride bırakan köklü eğitim kurumu Çağdaş Eğitim Kurumları Gaziemir'den sonra Buca'da.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:26
Çağdaş Eğitim Kurumları'ndan Buca'da Yeni Kampüs

Eğitimde 18.yılı geride bırakan köklü eğitim kurumu Çağdaş Eğitim Kurumları Gaziemir'den sonra Buca'da yeni kampüsü ile eğitim öğretime devam ediyor.

''Sağduyulu Nesiller İçin'' sloganıyla eğitim öğretim macerasına 18 yıl önce başlayan başarılı eğitim kurumu Çağdaş Eğitim Kurumları Buca Kampüsünü hizmete açtı.

DEV KAMPÜS

16 bin 500 metrekare kapalı alan, 10 bin metrekare açık alandan oluşan dev kampüste Anaokulu,İlkokul, Ortaokul,Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bulunuyor.

Öğrenciler için her ayrıntının düşünülerek hazırlandığı Buca Kampüsünde ayrıca kapalı spor salonu, oyun parkları , halı saha, olimpik yüzme havuzu, mescid, konferans salonu, açık basketbol sahası, otopark ve sinema salonu bulunuyor.

ORMAN İLE İÇ İÇE EĞİTİM

Orman ile iç içe eğitim öğretim fırsatı sunan kampüste öğrenciler ormanın temiz havasından fazlasıyla yararlanacaklar. Şehrin karmaşa ve gürültüsünden uzak inşa edilen tesis dingin ve nezih bir ortam sunuyor.

Öğrencilerin sadece eğitim ve öğretimlerine konsantre olacakları ideal bir ortam sunuyor.

Buca Kampüsü, şehrin karmaşından uzak orman ile iç içe bir eğitim sunarken aynı zamanda otobana yakın olması nedeniyle şehrin tüm önemli merkezlerine ulaşım kolaylığı sağlıyor.

BUCA KAMPÜS HER YERE ÇOK YAKIN

Kampüs çevre yoluna 2 dakika, Torbalı’ya 19 dakika , Karşıyaka’ya 18 dakika, Bornova’ya 13 dakika, Gaziemir’e 10 dakika mesafede konumlanıyor.

Çağdaş Eğitim Kurumları ve yeni kurulan Buca kampüsüyle ilgili bilgi veren genel müdür M.Çağlar Ergani; çocuklarımızın hayatlarında sağduyu, hak ve adalet kavramlarını şiar edinmelerini misyon edinmiş bir eğitim kurumu olarak; geleceğin ve çağın ihtiyaçlarına uygun, hikmetli ve ahlaklı bireyler olmasını vizyon olarak benimsemiş bir eğitim kurumuyuz.’’ dedi.

"TEK KANATLA UÇULMAZ"

Kurum hakkında bilgi vermeye devam eden Ergani sözlerine şöyle devam etti; ‘’Çağdaş Eğitim Kurumları olarak çocuklarımızı düşünen, sorgulayan, araştıran, bilimsel analizler yapabilen bireyler olmalarına yardımcı olurken; kişisel beceri ve ihtiyaçlarını da göz önünde tutarak mutlu bir eğitim hayatı geçirmeleri için çalışıyoruz. Biliyoruz ki mutlu ve kaliteli eğitim, yine geleceğe yönelik mutlu ve kaliteli yaşam demektir. Çağdaş Eğitim Kurumları olarak çocuklarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde biliyor, ‘’tek kanatla uçulmaz’’ prensibi ile onları maddi ve manevi, her yönü ile yetiştirmeye çalışıyoruz. ‘’ şeklinde konuştu.

Yeni hizmete açılan Buca kampüsüyle ilgili olarak Ergani; şehrin karmaşından uzak, ormanla iç içe, sakin ve huzurlu bir kampüs ortamı oluşturduk. Öğrencilerimize daha kaliteli bir ortam oluşturmaya çalıştık. Çünkü biliyoruz ki mutlu çocuklar, mutlu aileler; mutlu aileler, mutlu ülke demektir. Bizler bunun için çalışıyoruz. Çağdaş Eğitim Kurumları olarak 18 yıldır manevi değerlerimize bağlı, kültürel değerlerimizi içselleştirmiş, milli duyguları güçlü, sağduyulu nesiller yetiştirmeyi ana gaye ediniyoruz ve bu yönde gayret gösteriyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 21.05.2018 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.