banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Bergama'da İşyerleri Dezenfekte Ediliyor

Bergama Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Bergama'da İşyerleri Dezenfekte Ediliyor

Bergama Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

19 Nisan 2020 Pazar 09:28
Bergama'da İşyerleri Dezenfekte Ediliyor

Tüm yurtta uygulanan tedbir ve önlemler eş zamanlı olarak Bergama’da da uygulanmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Birimi’ne bağlı ekipler dezenfekte çalışmalarını program dahilinde her gün ilçenin farklı noktalarında yapıyor.

TÜM AKTİF KULLANILAN ALANLARA ULAŞILDI

Günlük hazırlanan program kapsamında bugüne kadar ilçe genelindeki tüm kamu kurum kuruluşları, hizmet binaları, pazaryerleri, taksi durakları, sağlık ocakları, cadde ve sokaklar, turistik eşya ve antika satan dükkanlar ,sanayi siteleri, şehrin tüm işyerleri ve bankamatikleri dezenfekte edildi ve edilmeye devam ediyor. Oluşturulan özel maskeli dezenfeksiyon ekipleri merkez mahallelerin yanı sıra kırsalda bulunan 119 yerleşim birimine hizmet veriyor.

BAŞKAN KOŞTU; “İZMİR’İN EN GENİŞ YÜZÖLÇÜMÜNE SAHİP İLÇESİNDE HİZMET VERİYORUZ”

Bergama Belediyesi’nin 7/24 Koronavirüs Salgını’na karşı en üst sevide tedbirler almaya devam edildiğini söyleyen Başkan Hakan Koştu, “ Tüm birimlerimiz özveri, emek ve titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde 18 merkez 119 kırsal olmak üzere toplamda 137 mahalleye eşit ve hızlı hizmet vermek için gece gündüz demeden bir program dahilinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız zaruri haller dışında sokağa çıkmayarak evde kalmalarını ve bu süreci evde dinlenerek geçirmelerini tavsiye ediyorum. Unutmayalım alacağımız önlemler Koronovirüs’ten daha güçlü değildir” dedi.

Son Güncelleme: 19.04.2020 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.