banner24
banner25

TaksitleOtoAl Finansman Merkezi Otokent’te açıldı

Girişimci Egemen Volkan Kurtçu ve Atakan Tolga Kurtçu kardeşlerin kurduğu TaksitleOtoAl, yeni şubesiyle hizmete başladı.

TaksitleOtoAl Finansman Merkezi Otokent’te açıldı

Girişimci Egemen Volkan Kurtçu ve Atakan Tolga Kurtçu kardeşlerin kurduğu TaksitleOtoAl, yeni şubesiyle hizmete başladı.

08 Eylül 2022 Perşembe 11:56
TaksitleOtoAl Finansman Merkezi Otokent’te açıldı

Kısa süre önce kazada yaşamını yitirmesiyle sektörde üzüntü yaratan Atakan Tolga Kurtçu’nun hayali olan finansman merkezi otomobil alacaklara finans sağlayacak.


TaksitleOtoAl Finansman Merkezi Otokent’te açıldı. Açılış kurdelesini rahmetli Atakan Kurtçu’nun eşi Eda Kurtçu ile çocukları İlkim ve Yaşar birlikte kesti. Açılışa otomotiv dünyasından çok sayıda iş insanı katıldı. Radyo Pause’tan canlı yayınlanan açılışta Egemen Kurtçu çeşitli açıklamalarda bulundu.

Açılışta duygusal anlar yaşayan TaksitleOtoAl Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Volkan Kurtçu, “8 şubemizle on milyonlarca liralık değer üreten bir şirket haline geldik. Kardeşimiz yok burada ama onun hatıraları var, ailesi var. En önemlisi onun çalışma prensibi var. Burada TaksitleOtoAl Finansman Merkezi’ni açıyoruz ama bir yandan da Atakan Tolgahan Kurtçu’nun çalışma prensibini açıyoruz. İddia ediyoruz burada temas kurmadığı bir esnaf yoktur. Onun hatıralarını yaşatacağız."

"Biz buraya öncelikle finansman için geldik. Türkiye’de otomobil finansmanı çok önemli. Bunun için bankalarla birçok çalışmaya girmeniz vaktiniz uygun olamayabiliyor. Biz tüm hizmetleri tek çatı altında topladık. 48 aya kadar vade imkanıyla, düşük taksitlerle yerinde finans yapacağız. Esnafa yerinde stok finansmanı sağlayacağız. Bankalarla yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde bu faaliyetleri yürüteceğiz. Dostlarıma, aileme teşekkür ediyorum" dedi.

Online hizmet sağlayacaklarını vurgulayan Egemen Volkan Kurtçu, "Biz İzmir’den çıkan en büyük otomobil girişimi olma yolunda ilerliyoruz.Biz bir galeri değiliz. Otomobil startup'ıyız. 360 derece otomobil hizmeti veren bir firmayız. İnşallah Atakan’ımız içinde hayırlı olur” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.