banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nda yoğun mesai

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nda son günlerde yoğun bir mesai yaşanıyor.

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nda yoğun mesai

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nda son günlerde yoğun bir mesai yaşanıyor.

26 Ağustos 2022 Cuma 10:56
İzmir Fırıncılar Esnaf Odası’nda yoğun mesai

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası, İzmir’de fırıncı esnafının taleplerini ilgili makamlarla paylaşmaya devam ediyor. Oda yönetimi bir hafta içinde İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret ederken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i de odada ağırladı.


Göreve geldiği günden beri esnafın talep ve sorunları için yoğun bir çalışma gerçekleştiren İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Kemal Sırtı, hem bir takım temaslarda bulunuyor hem de ziyaretler gerçekleştiriyor. Her gün farklı bir bölgede esnaflarla bir araya gelen Başkan Sırtı ve oda yönetimi, son olarak İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti. Ziyaretlerde fırıncı esnafının beklentileri ve sorunları konuşuldu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de oda ziyaretleri kapsamında odayı ziyaret etti. Yücel, Başkan Sırtı ve oda yönetimi ile sohbet etti. Başkan Sırtı’dan esnafın güncel sorunlarını dinledi ve notlar aldı.

İzmir Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Kemal Sırtı, seçildiğimiz ilk günden bu yana odayı ben değil biz yöneteceğiz diyoruz. Söylediğimizi de yapıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızla birlikte fırıncılığı daha iyi seviyeye taşımak ve İzmir halkına daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.