banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Başdaş’tan online hizmet yatırımı

Başdaş Market, İzmir ve Aydın’ın yazlık bölgelerine daha etkin online hizmet verebilmek için filosuna 6 araç daha kattı

Başdaş’tan online hizmet yatırımı

Başdaş Market, İzmir ve Aydın’ın yazlık bölgelerine daha etkin online hizmet verebilmek için filosuna 6 araç daha kattı

10 Eylül 2021 Cuma 09:56
Başdaş’tan online hizmet yatırımı

Son olarak açılan Özdere mağazası ile şube sayısını 32’ye çıkaran Başdaş, online alışverişte de büyümesini sürdürdü. Büyümesini fiziksel olarak sürdürmeye devam eden firma online hizmetlere daha iyi cevap verebilmek için araç filosunu güçlendirdi.

İzmir ve Aydın'da bulunan 32 şubesiyle faaliyet gösteren Başdaş, e-ticaret hizmetini yaygınlaştırmak için yatırım yapmayı sürdürüyor. İzmir genelinde 16, Aydın’da ise 2 ilçede online hizmet veren firma, yazlık bölgelerdeki hizmet kapsamını genişletmek üzere 6 araç daha satın aldı.

Başdaş Online, müşteri odaklı teknolojik altyapısı ile müşterilerine kaliteli ve ekonomik ürünler sunuyor. Pandemi nedeniyle internet üzerinden alışverişe olan talep artarken değişime ayak uyduran Başdaş, bir yandan şube sayısını artırırken bir yandan da online altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. İnternet alışverişinde zengin ürün çeşitliliği ile faaliyet gösteren Başdaş Online, cazip fiyatları ve kaliteli ürünleriyle sanal alışveriş dünyasında da yerini sağlamlaştırıyor.

Başdaş Online hakkında konuşan Başdaş Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş, “İzmir’in yüzde 60-70’ine hizmet veriyoruz. Hedefimiz önce Ege Bölgesi’nin tümüne, daha sonra da tüm Türkiye’ye hizmet vermek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.