banner24
banner25

AGROEXPO Kapılarını Açıyor

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 16. kez 23-27 Haziran 2021 tarihleri arasında, Gaziemir Fuar İzmir'de tarım sektörüne kapılarını açıyor.

AGROEXPO Kapılarını Açıyor

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 16. kez 23-27 Haziran 2021 tarihleri arasında, Gaziemir Fuar İzmir'de tarım sektörüne kapılarını açıyor.

21 Haziran 2021 Pazartesi 12:33
AGROEXPO Kapılarını Açıyor

Pandemi nedeniyle tarım sektörünün son 1,5 yıldır bir araya gelemediği ve uzun bir aradan sonra ilk kez İzmir’de Tarım Sektörünün bir araya geldiği fuarda yüz yüze, fiziksel katılımlı olarak gerçekleştireceği gururunu yaşadığını belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih TAN, ayrıca fuar alanında tüm katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığının ön planda olduğunu belirterek, tüm gereken COVID-19 önlemlerini fazlasıyla aldıklarının altını çiziyor. Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir, Covid-19’a karşı almış olduğu önlem ve uygulamalar ile TSE tarafından güvenli alan olarak tanımlandı. Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile tescillendi.

Sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES Kodu uygulaması, Maske ve Online Bilet Giriş sistemiyle ziyaretçilerin içeriye alınacağı gibi tüm önlemleri aldıklarını belirten Sn. TAN, 16.AGROEXPO fuarının sağlık sponsoru olan MEDICANA International İzmir Hastanesi 5 gün boyunca fuar alanında bulunarak sağlık konusunda hizmet vereceğini vurguladı.

Uzun zamandır Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara veren hizmet sektörü paydaşlarının olduğunu belirten Sn. TAN, fuarın İzmir ve Ege Bölgesi ekonomisine AGROEXPO’nun can katacağını belirtti.

Agroexpo 16.yılında, 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefiyle 80 ülkeden 1050 katılımcı ve 390.000 ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyerek ve Uluslararası anlamda her yıl olduğu gibi gücünü koruyan ve gücünü arttırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Orion Fuarcılık A.Ş.’nin düzenlediği fuara bu yıl T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli ve misafirleri Azerbaycan, Özbekistan, Kuzey Makedonya ve Gürcistan Tarım Bakanları katılacaklar. Bunun yanı sıra Polonya ve Katar Ülkelerinin Tarım Bakanlıkları ülke stantları ile fuarda yer alacaklar. Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetlerden gelecek alım heyetleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.

Resmi açılış törenimiz, bu yıl fuarın ikinci günü 24 Haziran Perşembe saat 11:30 ’da T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli ve misafir Tarım Bakanlarının teşrifleri ile gerçekleşecektir.

Fuara ziyaretler yalnızca Online Davetiye girişleri ile gerçekleştirilebilecek olup, ayrıca girişte Hes Kodu sorgulamaları da yapılacaktır. Fuar 23-27 Haziran 2021 tarihlerinde saat 10.00-18.00 arasında ziyarete açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.