banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Millet Partisi'nden Denizli Çıkarması

Millet Partisi, Genel Başkanı Cuma Nacar’ın gerçekleştirdiği il ziyaretleri serisinin yeni durağı Denizli olacak.

Millet Partisi'nden Denizli Çıkarması

Millet Partisi, Genel Başkanı Cuma Nacar’ın gerçekleştirdiği il ziyaretleri serisinin yeni durağı Denizli olacak.

20 Ekim 2022 Perşembe 12:12
Millet Partisi'nden Denizli Çıkarması

Millet Partisi’nin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nejat Cebeci, bir basın açıklaması yaparak; “Sanayisiyle, kültürel zenginlikleri ve turizmdeki değeriyle, ticaret ve hizmet sektöründeki önemli payıyla Denizli’yi çok önemsiyoruz. Denizli’ye verdiğimiz önemin bir gereği olarak Genel Başkanımız Cuma Nacar, 20-23 Ekim tarihleri arasında Denizli’de birçok ziyaretlerde bulunacak ve etkinliklere katılacak yoğunlaştırılmış bir program gerçekleştirmek üzere Denizli’ye gelecek.”

“Genel Başkanımız Sayın Nacar, Denizli’de esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve vatandaşlarımızla birebir görüşmeler yapacak. Bunun yanında Memur Sen Denizli temsilciliği, Gazeteciler Cemiyeti, Muharip Gaziler Cemiyeti, Mali Müşavirler Odası, Mimarlar Odası, Türk Ocakları Denizli Şubesi gibi kuruluşları ziyaret edecek. Ayrıca anlamlı bir ziyaret olarak Milli Mücadele anıtını ziyaret edecek, televizyon programına konuk olacak ve çok önemli açıklamalarda bulunacak. Ayrıca pazar günü Millet Partisi’nin salon toplantısına da katılacak.”

Son Güncelleme: 20.10.2022 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.