banner24
banner25

Kemalpaşa Belediyesi Kemalpaşalıların Yanında

Koronavirüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların her zaman yanında oluyor.

Kemalpaşa Belediyesi Kemalpaşalıların Yanında

Koronavirüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların her zaman yanında oluyor.

19 Nisan 2020 Pazar 10:09
Kemalpaşa Belediyesi Kemalpaşalıların Yanında

Salgının başlamasının ardından 5 bin aileye erzak kolisi dağıttıklarını kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Ramazan ayında da desteğin devam edeceğini söyledi.

Kemalpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal yardım yardımlarını arttırarak ihtiyaç sahiplerini yüzlerini güldürüyor. Kemalpaşa’nın dört bir yanında dar gelirli ailelere tespit edip, kısa sürede destek olan Kemalpaşa Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de önceden hazırlanan ve üzerinde “Kemalpaşa Halkının Hediyesidir” yazılı erzak kolilerini vatandaşlara dağıtıyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı bu konuda titiz bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

VATANDAŞIMIZI MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYORUZ
Kemalpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara dokunmaya devam ettiğini belirten Başkan Karakayalı, “Vatandaşlarımıza koronavirüs salgının nedeniyle sosyal yardımlarımızı arttırarak devam ediyoruz. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de vatandaşlarımıza dokunup, destek olmaya çalışıyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarını taleplerini dinlemeye çalışıyorum. Bazı vatandaşlarımızdan yardımların kendilerine ulaşmadığını iletiyorlar. Biraz sabırlı olsunlar, 25 kişilik ekibimizle çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlerleyen süreçte mutlaka kendilerine desteklerimiz olacaktır” dedi.

“İFTAR SOFRASI YERİNE ERZAK KOLİSİ DAĞITACAĞIZ”
Salgın ile mücadelede nedeniyle Ramazan ayı programlarında değişikliğe gidildiğini kaydeden Karakayalı, “Bildiğiniz üzere 24 Nisan’da Ramazan ayımız başlıyor. Bu süre zarfında aynı hızlı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz. Bu Ramazan’da koranavirüs salgını nedeniyle iftar sofraları kurmayacağız. İftar sofralarında izolasyonu sağlanamayacağı ve salgının yayılması ihtimali olduğu için böyle bir karar aldık. Zaten salgından nedeniyle daha önce bütün etkinlikler iptal edilmişti. İftar sofraları kurma yerine bu yıl gıda kolileri hazırlayıp Kemalpaşalı hemşehrilerimize dağıtacağız. Halkımızın içi rahat olsun, hep beraber gönül gönülle çalışmaya devam ediyoruz. Kaymakamlığımız, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Jandarma Komutanlığımız, İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve Büyükşehrimizle topyekûn çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.