banner24
banner25
İzmir 18°
parçalı az bulutlu

Samsung Galaxy C10 Göründü

Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10 görüntüsü internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy C10 Göründü

Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10 görüntüsü internete sızdırıldı.

19 Mayıs 2017 Cuma 18:47
Samsung Galaxy C10 Göründü

Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10 görüntüsü internete sızdırıldı. Samsung'un kişisel asistanı Bixby'yi destekleyecek C10 Rose Gold rengiyle göründü.

C10'UN ARKASINDA ÇİFT KAMERA BULUNUYOR

Amiral gemisi Galaxy Note 8'in ve Galaxy S8'i çift kameralı olacağı iddia ediliyordu fakat Güney Koreli teknoloji devi Samsung başka yönde bir karar verdi. İnternete sızan fotoğrafla bu model iki lensli ilk Samsung akıllı telefon olacak. Görünüşe göre Galaxy Note 8'den önce çıkacak olan Galaxy C10'un arka panelinde çift kamera göreceğiz.

İnternete sızdırılmış olan Galaxy C10'un son derece zarif Rose Gold rengi dikkat çekiyor. Cihazın arka kısmındaki LED flaşlı çift kamera yerleşimi dikkat çekiyor. Şu an için lens kapasitesi hakkında bilgi yok ancak Galaxy Note 8'in 12MP ve 13MP'lik sensörlerle gelebileceği belirtiliyor. Bu bağlamda Galaxy C10'un da benzer bir dizilime sahip olacağını söyleyebiliriz.

Sızdırılan görüntü akıllı telefonun arka panelini tam olarak göstermiyor. Telefonun ekranını ve yan kısımlarını bile göremiyoruz. Sadece arka panelin üst orta kısmına yerleştirilen dikey çift kamera ve hemen üzerindeki anten çizgileri açığa çıkmış durumda. Samsung logosu ise kamera lensinin hemen altında yer alıyor.

Söylentilere göre Galaxy C10 ve C10 Plus, Adreno 512 grafik işlemci birimi içeren 8 çekirdekli Snapdragon 660 yonga setine sahip olacak ve Bixby'yi destekleyecek. C serisindeki her iki akıllı telefonun da sanal asistanı çağırmak için fiziksel Bixby düğmesi ile gelmesi bekleniyor.

Yeni C10 akıllı telefonların 4GB ve hatta geçen yılki Galaxy C9 Pro'nun da aynı RAM kapasitesi ile geldiği göz önüne alınırsa 6GB RAM'le gelebileceği söyleniyor. Galaxy C10 ve C10 Plus, Çin de dahil olmak üzere yalnızca sınırlı sayıda ülkede kullanıma sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.