banner24
banner25

Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu oldu

Trabzonspor’un 17. Başkanı olan Ahmet Ali Ağaoğlu büyük oy farkıyla başkan seçildi.

Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu oldu

Trabzonspor’un 17. Başkanı olan Ahmet Ali Ağaoğlu büyük oy farkıyla başkan seçildi.

08 Nisan 2018 Pazar 23:23
Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu oldu

Trabzonspor’un 17. Başkanı olan Ahmet Ali Ağaoğlu büyük oy farkıyla başkan seçildi. Hayri Gür Spor Salonu’nda toplam 16 sandıkta kullanılan oylar sonucunda rakibine büyük fark atan Ağaoğlu bordo mavili ekibin başkanı olamaya hak kazandı.

1691 oy kullanılırken 1559 oy geçerli sayıldı. 7578 üye oy kullanma hakkına sahipken sadece 1691 üye oy kullandı. Katılımın düşük olduğu kongrede adayların konuşmalarının ardından delegeler oy kullanma işlemine başladı. 16 sandıkta kullanılan oylama saat 17:00 itibariyle sona erdi.

Ahmet Ağaoğlu’nun yönetimindeki üyeler:

Asil Üyeler: Ahmet Ali Ağaoğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Ömer Sağıroğlu, Önder Bülbüloğlu, Faruk Kanca,Yalçın Orhan, Emin Kahraman, Mesut Çağlar Bozoğlu, Haluk Şahin, Ertuğrul Doğan, Serdar Ekrem Şirin, Cahit Erdem, Miminhan Bilgin ve Zeyyat Kafkas.

Yedek Üyeler: Özer Bayraktar,Tuncay Uzunal, Dursun Ali Sakarya,Kemal Ertürk, Lokman Sadıklar, Zafer Göktaş ve Onur Sağır.

Bordo Mavili ekibin yeni başkanı Ağaoğlu seçimden sonra açıklamalarda bulundu.Ağaoğlu Trabzonspor’un ihtiyaçlarını karşılayacak bir kadro kuracaklarını ve Trabzonspor felsefesini benimseyen bir oyuncu profili ortaya koyacaklarını aktardı. Ağaoğlu popülist politikalarla günü kurtarma amaçlarının olmadığını söyledi. Profesyonel yapılanma için sabrın şart olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, Trabzonspor’un şartlar ne olursa olsun yarışın içinde olacağını ifade etti. Yarışın dışında olmanın Trabzonspor taraftarının ruhuna ters olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.