banner24
banner25

Sneijder'in ABD Kulüpleriyle Temasta Olduğu İddiası

Wesley Sneijder'in, aralarında Patrick Viera'nın teknik direktörlüğünü yaptığı New York’un da yer aldığı bazı kulüplerle temasta olduğu iddia edildi.

Sneijder'in ABD Kulüpleriyle Temasta Olduğu İddiası

Wesley Sneijder'in, aralarında Patrick Viera'nın teknik direktörlüğünü yaptığı New York’un da yer aldığı bazı kulüplerle temasta olduğu iddia edildi.

17 Haziran 2017 Cumartesi 20:38
Sneijder'in ABD Kulüpleriyle Temasta Olduğu İddiası

Galatasaray'da gelecek sezonda kendisine önemli bir pozisyon olmadığını düşündüğü için kendi planlamasını yapan yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in, aralarında Patrick Viera'nın teknik direktörlüğünü yaptığı New York’un da yer aldığı bazı kulüplerle temasta olduğu iddia edildi. Galatasaray ile Sneijder'in yollarının ayrılığ ayrılmayacağı konusu, başarılı futbolcunun menajeri ile bu ay sonunda yapılacak olan görüşmede netlik kazanacak.

TUDOR'UN KAFASINDA YERİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'un kafasında yer alan kadroda yeri olmadığını ve kendi pozisyonuna Belhanda'nın getirileceğini düşünen Wesley Sneijder'in kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) devam ettirmek için harekete geçtiği iddia edildi.

ABD KULÜPLERİ İLE TEMASA GEÇİLDİ

Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in, menajerinden, Amerika MLS Kulüpleri ile temasa geçmesini istediği ileri sürüldü. Yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers'in de, Amerikan MLS kulüpleri ile ön görüşmelere başladığı iddia edildi.

Menajer Albers'in de bu kapsamda bir kaç kulüple görüşme yaptığı, bunlardan birinin de New York City FC olduğu belirtildi. Eski ünlü futbolcu Patrick Viera'nın teknik direktörlük görevini yaptığı New York City kulübünde, Pirlo ile David Villa gibi yıldız futbolcular da forma giyiyor.

GALATASARAY'DA ÇOK İYİ BİR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray ile çok iyi bir sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder'in kulüp arayışına gitmesinin 3 nedeni olduğu iddia ediliyor. Yorumcular, Sneijder'in, Galatasaray'daki yapılanma ve teknik direktör Tudor'un gelecek planlarında önemli bir pozisyonda olmadığını görmesinin ilk neden olduğunu iddia etti. Yorumcular şunları aktardı: "Bunun yanısıra, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Sneijder, Amerikan MLS Kulüplerinden uzun süreli kontrat alarak 3 sezonluk bir anlaşmayla kariyerini orada noktalamayı uygun görüyor. Türkiye'den ayrılması durumunda özellikle eşi Yolanthe Cabau, oğulları Xaxa'nın geleceği için Amerika tercihini destekliyor."

Sneijder'ın, 26 Haziran'da takıma katılması bekleniyor. Sneijder ile birlikte menajeri de İstanbul'da olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.