banner24
banner25

Real Madrid'li Morata Chelsea'ya Transfer Oldu

İngiltere Premier Lig şampiyonu Chelsea, İspanya La Liga Şampiyonu Real Madrid'den önemli bir transfer yaptı.

Real Madrid'li Morata Chelsea'ya Transfer Oldu

İngiltere Premier Lig şampiyonu Chelsea, İspanya La Liga Şampiyonu Real Madrid'den önemli bir transfer yaptı.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 23:17
Real Madrid'li Morata Chelsea'ya Transfer Oldu

İngiltere Premier Lig şampiyonu Chelsea, İspanya La Liga Şampiyonu Real Madrid'den önemli bir transfer yaptı. İngiliz şampiyonu, Alvaro Morata'yı renklerine bağladı.

TRANSFERİ İKİ KULÜP'TE RESMİ OLARAK DUYURDU

Real Madrid'de oynayan yıldız futbolcu Alvaro Morata, İngiliz Chelsea'ya transfer oldu. Morata'nın transferini her iki kulüpte resmi olarak duyurdu. Premier Ligin son şampiyonu olan Chelsea, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Alvaro Morata'yı transfer ederek yıldız bir oyuncuyu daha renklerine bağlamış oldu.

ALVARO MORATA 80 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLDU

1992 yılında Madrid'de dünyaya gelen Morata, santrafor olarak görev yapan bir futbolcu. 80 Milyon Euro bonservis bedeli ile Chelsea'nin kadrosuna dahil olan yıldız futbolcu, 2010 yılında Real Madrid forması ile profesyonelliğe ilk adımı attı. Üç sezonda 45 gol atan Morata, 2014 yılında İtalya Serie A takımlarından Juventus'a transfer oldu. 63 maçta 15 gol atan Morata, 2016 yılında yeniden Real Madrid'e döndü.

80 Milyon Euro bonservis bedeli ile İngiltere şampiyonu Chelsea'ya imza atan yıldız futbolcunun yılda 13 Milyon Euro alacağı bildirildi. Geçen sezon Real Madrid, Juventus'tan 30 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek futbolcuyu renklerine bağlamıştı. İspanyol golcü Alvaro Morata geçen sezon 43 maçta forma giydi ve 20 gol atıp 6 asist yapma başarısı gösterdi.

24 yaşındaki yıldız futbolcu Haziran ayında Juventus'ta oynadığı dönemde, kendisinden imza isteyen bir hayranı olan Alice Campello ile evlendi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.