banner24
banner25

Lukaku, Manchester United’ta

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Lukaku için 353 Milyon TL ödeyecek.

Lukaku, Manchester United’ta

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Lukaku için 353 Milyon TL ödeyecek.

07 Temmuz 2017 Cuma 18:28
Lukaku, Manchester United’ta

5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirilen futbolcu, daha önce de yine Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea forması giymişti. Belçikalı futbolcu tercihini yine eski hocası olan Mourinho’dan yana kullanmış oldu.

Everton takımında forma giyen Lukaku, 2005 yılında Brussels takımında futbol hayatına adım attı. 2006 yılında Anderlecht takımının alt yapısına başlayan futbolcu 4 yıl alt takımda forma giydi. 1993 Belçika doğumlu futbolcu, 1,91 boyunda. 2009 yılında Anderlecht A Takımına yükselen yıldız futbolcu, 73 maçta 33 gol attı. Başarıları İngiliz kulüplerinin dikkatini çekti ve Premier Lig’in güçlü ekiplerinden olan Chelsea’ye transfer oldu. Daha sonra başka bir İngiliz kulübüne kiralık olarak giden futbolcu, 2013-2014 sezonunda Everton’a kiralık olarak geldi. Geçen sezon 25 gol atan futbolcu transferin gözde futbolcuları arasında yer alıyordu.

İngiltere basınına bomba gibi düşen haberlere göre ünlü futbolcu Romelu Lukaku için Manchester United kulübü 75 Milyon Pund bonservis bedeli ödeyecek. Pazar günü resmileşecek anlaşma sonrası Belçikalı futbolcu tam 353 Milyon Tl bonservis bedeli ile Kırmızı Şeytanlar’ın formasını giymeye başlayacak. Hazırlık kampına katılacağı duyurulan genç futbolcunun talipleri arasında birçok kulüp bulunuyordu. Talipleri arasında bulunan Chelsea takımı Diego Costa’nın yerine Lukaku’yu almayı planlıyordu. Ancak yıldız futbolcunun astronomik bir bedelle Manchster’a transferi Chelsea’yi farklı futbolculara yönlendirecek.

Tatilllerini Manchester’ın diğer bir yıldız futbolcusu Pogba ile geçiren Lukaku artık aynı zamanda takım arkadaşı olarak birlikte ter dökecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.