banner24
banner25

Galatasaray: 1 - Östersunds: 1

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Östersunds ile Türk Telekom Arena Stadı'nda 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray: 1 - Östersunds: 1

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Östersunds ile Türk Telekom Arena Stadı'nda 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 23:26
Galatasaray: 1 - Östersunds: 1

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Östersunds ile Türk Telekom Arena Stadı'nda 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti. Müzesinde iki Avrupa Kupası bulunan Galatasaray, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersunds'a elendi.

GALATASARAY AVRUPA'YA ERKEN VEDA ETTİ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2.'ci ön eleme turu maçında, ilk maçta 2 - 0 yenildiği İsveç ekibi Östersunds ile Türk Tekelom Arena Stadı'nda 1 - 1 berabere kaldı ve Avrupa'ya veda etti.

Tarihi bir çok Avrupa zaferi ile dolu olan Galatasaray'ın, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan bir takıma elenmesi taraftarları büyük hayal kırıklığına uğrattı.

HERKES XAMAX GİBİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORDU

Maç öncesi herkesin aklında, Galatasaray'ın, 1988-89 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Neuchatel Xamax'a ilk maçı 3-0 kaybetmesi sonrası, İstanbul'da 5-0 kazanarak tur atlaması geldi. O dönemde tarihi bir zaferle tur atlayan Galatasaray, Östersunds'a da aynı tarifeyi uygulamak için sahaya çıktı ancak bu kez olmadı.

TARAFTARLARINI ÜZDÜ

Galatasaray, Avrupa kupalarında iki ve üzeri farkla mağlup olmasına rağmen tur atlamayı başaran tek Türk takımı oldu. Galatasaray, bu kez taraftarının yüzünü güldüremedi.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Mike Pickel, Bastian Dankert, Rene Rohde (Almanya)

Galatasaray: Muslera, Maicon, Linnes, Carole (Dk. 56 Eren Derdiyok), Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Belhanda, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin (Dk. 69 Rodrigues), Gomis.

Östersunds: Keita, Papagiannopoulos, Mukiibi (Dk. 65 Bergqvist), Mensah, Pettersson, Bachirou, Nouri,  Ghoddos (Dk. 65 Edwards), Widgren, Sema (Dk. 81 Hopcutt), Gero.

Goller: Dk. 60 Nouri (penaltı) (Östersunds), Dk. 69 Ahmet Çalık (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 21 Gomis, Dk. 38 Muslera, Dk. 49 Tolga Ciğerci, Dk. 86 Rodrigues, Dk. 90+1 Belhanda (Galatasaray)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih atsiz 2017-07-21 02:07:06

Cinbomum benim