banner24
banner25

Gıda Bakanlığı 2 bin 700 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın personel alımıyla ilgili açıklama yaptı.

Gıda Bakanlığı 2 bin 700 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın personel alımıyla ilgili açıklama yaptı.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 20:06
Gıda Bakanlığı 2 bin 700 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlığın personel alımı ile ilgili açıklama yaptı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na 2 bin, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne (Tarım Kredi) 500, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) 200 personel alacaklarını açıklayan Bakan Çelik, "Toplam 2 bin 700 kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.

2 BİN 700 PERSONEL ALINACAK

Personel alımı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gündemdeki personel alımı konusunda nihai aşamaya gelindiğini belirtti.

Personel alımı kapsamında, 2 bini bakanlık bünyesinde, 500'ü Tarım Kredi, 200'ü de TKDK'ya olmak üzere toplamda 2 bin 700 kişiyi istihdam edeceklerini vurgulayan Bakan Faruk Çelik, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek olan 2 bin kişinin Devlet Memurları Kanunu 4/B maddesine göre sözleşmeli pozisyonda görev yapacalarını belirti.

2 BİN KİŞİNİN ALIMI İLE İLGİLİ TAKVİM EN KISA SÜREDE AÇIKLANACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda, ziraat, balıkçılık teknolojisi, su ürünleri ve veteriner hekim gibi alanlarda istihdam edilecek olan 2 bin kişinin alımıyla ilgili takvimi de en kısa sürede açıklayacaklarını kaydetti. Bakan Çelik, Tarım Kredi kapsamında istihdam edilecek 500 kişiye ilişkin olarak ise başvuru sürecinin halen sürdüğünü hatırlattı.

TARIM KREDİ'DE 17 BÖLGE BİRLİĞİ

Tarım Kredi'ye bağlı 17 bölge birliği bünyesinde olan kooperatiflere, 286 kooperatif görevlisi, 204 ziraat mühendisi, merkez birliği bünyesine de 10 müfettiş yardımcısı alınacağını aktaran Bakan Çelik, TKDK'ya alınacak olan 200 kişinin, hukuk, denetim, proje uzmanı, yerinde kontrol ve idari konularda görev yapacağını vurguladı. Çelik, TKDK'nın personel alımına ilişkin detayların da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.