banner24
banner25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresinde Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.'cü AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde konuşmasını yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresinde Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.'cü AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde konuşmasını yapıyor.

21 Mayıs 2017 Pazar 14:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresinde Konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.'cü AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde konuşmasını yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "27 Ağustos 2014'te, yine bu salonda, 'her bitiş yeni bir başlangıç' diyerek yola çıkmıştık. Gönüllerimiz hiç bir zaman ayrı düşmedi. 998 gün sonra yine aynı salonda, 'nerede kalmıştık' diyerek, yeniden biraradayız. Bugün bir kez daha Fatihamızı okuyor, daha büyük amaçlar için yeniden çalışmak üzere yeni bir başlangıç yapıyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 3. Kongresi'nde konuşmasına başladı. Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde: "Bu vuslat kongresi için Türkiye'nin dört bir yanından gelen kardeşlerime, 'Ankara'ya hoş geldiniz' diyorum. Yurtdışından ülkemize teşrif ederek, bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşan misafirlerimize 'hoş geldiniz' diyorum.

Kurulduğu 2001'den bugüne kadar AK Parti teşkilatında görev almış genel başkanlarımıza, MKYK üyelerimize, belediye başkanlarımıza, köy, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize, tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum, her birini ayrı ayrı selamlıyorum. Birlikte yol yürüdüğümüz kardeşlerimizden ahirete intikal edenlere rahmet diliyorum.

Gençler, siyasete gençlik kollarından başlamış biri olarak her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlk günden bu yana hareketimizin elde ettiği tüm başarılarda hanımların ve gençlerin büyük payı var. AK Parti, yoluda, kaderi de milletimiz ile bütünleşmiş bir partidir. Türkiye’nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması için ter döken herkese buradan teşekkür borcumuz vardır.

19 Mayıs'ı geride bıraktık. Gençliğin dinamizmi ile geleceği buluşturduk. Bu vesileyle coğrafyamızdaki ilk devletimizi kuran Süleyman Şah'tan, Gazi Mustafa Kemal'e kadar bu toprakları vatanımız haline getiren tüm abide isimleri rahmetle anıyorum.

"998 GÜN SONRA"

27 Ağustos 2014'te yine bu salonda, 'her bitiş yeni bir başlangıç' diyerek yola çıkmıştık. Gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmedi. Şimdi 998 gün sonra yine aynı salonda, 'nerede kalmıştık' diyerek yeniden biraradayız. 16 yıl önce çıktığımız yolda sadece milletimizden yardım istedik. 16 yıldır, sürekli güçlenerek, büyüyerek bu günlere geldik. Gönül kazanmayı, oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için içerde ve dışarda maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen dimdik ayakta durabildik. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışına sımsıkı sarıldığımız için milletimizi yanımızda bulduk."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması halen devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.