banner24
banner25

Torbalı Kent Konseyi'nden Şehit Ailesine Ziyaret

Torbalı Kent Konseyi ve Kadın Kolları Başkanı, Polis Haftası münasebetiyle, geçtiğimiz yıl şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in ailesini ziyaret etti.

Torbalı Kent Konseyi'nden Şehit Ailesine Ziyaret

Torbalı Kent Konseyi ve Kadın Kolları Başkanı, Polis Haftası münasebetiyle, geçtiğimiz yıl şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in ailesini ziyaret etti.

12 Nisan 2018 Perşembe 01:47
Torbalı Kent Konseyi'nden Şehit Ailesine Ziyaret

Torbalı Kent Konseyi üyeleri, Polis Haftası münasebetiyle, geçtiğimiz yıl şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in ailesini ziyaret etti.

Diyarbakır'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir'in babası ve annesinin İzmir'in Selçuk ilçesindeki baba ocağında duygusal anlar yaşandı.

Şehit polisimizin baba evinde gerçekleşen ziyarette konsey üyeleri, polis haftası dolayısıyla şehidimizi şükranla andıklarını belirterek bir kez daha başsağlığı diledi.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Yaptıkları ziyaretten dolayı Torbalı Kent Konseyi üyelerine teşekkür eden Selçuk ilçesinde İsabey Camii'nde imamlık yapan şehidin babası İbrahim Taşdemir, "Milletimizin başı sağolsun. Oğlum, dinine ve vatanına bağlı, ülkesini çok seven bir vatan evladıydı. 3 tane daha çocuğum var gerekirse onlarıda şehit vermekten hiç çekinmem, bu mertebe herkese nasip olmaz." dedi.

Evladının, mertebelerin en güzelinde olduğunu söyleyen Taşdemir, "Evladım da dini bütün bir evlattı. Operasyonlara giderken ve her zaman abdestini ve bizlerden helalliğini alır öyle giderdi." diye konuştu.

"DİNİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Şelçuk ilçesinin turistik bölge olması nedeniyle, buraya gelen turistleri bilgilendirdiklerini söyleyen şehit babası İbrahim Taşdemir, bunun için İstanbul Sultanahmet Camii ile ile birlikte 7 dilde Kur'an-ı Kerim hazırladıklarını, ziyarete gelen turistlere ücretsiz dağıtıp, dinimiz İslam'ı tursitlere anlatacaklarını dile getirdi.

Ziyaret sonunda Torbalı Kent Konseyi üyeleri üzerinde Türk Bayrağı ve Şehit Özel Harekat Polisimiz Ahmet Alp Taşdemir'in fotoğrafının olduğu tabloyu şehidimizin anne ve babasına hediye etti.

Konsey üyeleri daha sonra Torbalı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polis haftasını kutladı ve polislere çiçek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.