banner24
banner25

Kan Bağışı Yapmak İsteyenleri Uber Ücretsiz Taşıyacak

Uber, Türkiye'de kan vermek isteyenleri kan merkezlerine ücretsiz taşıtacak.

Kan Bağışı Yapmak İsteyenleri Uber Ücretsiz Taşıyacak

Uber, Türkiye'de kan vermek isteyenleri kan merkezlerine ücretsiz taşıtacak.

15 Haziran 2017 Perşembe 23:01
Kan Bağışı Yapmak İsteyenleri Uber Ücretsiz Taşıyacak

Uber, Türkiye'de kan vermek isteyenleri kan merkezlerine ücretsiz taşıtacak. Uber ve Kızılay arasında imzalanan anlaşmayla birlikte Uber'de 'KanVer' promosyon kodunu kullanan kullanıcılar, en yakın kan merkezlerine ücretsiz ulaşım sağlayabilecek.

UBER-KIZILAY İŞBİRLİĞİNDE KAMPANYA

Kısa süre içinde dünyanın en çok kullanılan özel ulaşım araçlarından biri haline gelen Uber, Türkiye'deki çalışmalarını ve faaliyetlerini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 5 Haziran Çevre Günü'ne özel olarak UberGREEN hizmetini bir günlüğüne İstanbul'daki kullanıcılarına ücretsiz yaparak BMW i3 ile seyahat etme imkanı tanıyan Uber, bu kez Türk Kızılayı ile gerçekleştirdiği önemli bir kampanyayla bir ilke imza attı.

KIZILAY İLE UBER'İN PROMOSYON ÇALIŞMASI

İstanbul'da Kızılay ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Uber ve Kızılay ortaklığında gerçekleştirilen yeni promosyonunu duyuruldu. İmzalanan protokolle birlikte bugün itibariyle tüm Uber kullanıcıları, 'KanVer' promosyon kodunu kullanarak kendilerine en yakın kan merkezine ücretsiz olarak ulaşım sağlayabilecekler. Bu noktada Uber, bu promosyonun amacı dışında kullanılmasını engellemek için taşımacılık ücretini 40TL ile sınırlandırıyor ve kan bağışçılarının kendilerine en yakın kan merkezine ulaşmak için bu promosyonu kullanmasını öneriyor. Ayrıca bu promosyon sadece 'UberXL' servisinde geçerli.

İstanbul'da yaşayan ve kan bağışı yapmak isteyenler, 'Promosyon Ekle' bölümünden 'kanver' promosyon kodunu ekleyerek en yakın kan merkezine ücretsiz bir şekilde Uber ile ulaşım sağlayabilecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.