banner24
banner25

Times’a Serdar Ortaç’lı dev açılış

İzmir’in en yeni mekanlarından Times, Serdar Ortaç konseriyle açılış yaptı.

Times’a Serdar Ortaç’lı dev açılış

İzmir’in en yeni mekanlarından Times, Serdar Ortaç konseriyle açılış yaptı.

23 Haziran 2022 Perşembe 11:59
Times’a Serdar Ortaç’lı dev açılış

Dünya markası Times, New York, Worms, Milano’nun ardından Narlıdere Sahilevleri’nde görkemli bir törenle açıldı.

Açılışta sahne alan Serdar Ortaç, İzmirli hayranlarıyla hasret giderdi. Ortaç, Ekim ayında yeniden Times Sahne’sinde yer alacak.

Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Bayraklı Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Gisider Başkanı Merve Civelek, dernek yöneticileri ve stk temsilcileri katıldı. Kurdele törenin ardından DJ performansı ile eğlenen İzmirliler, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la eğlenceye doydular.

Times’ın kurucularından Murat Yeniçeri, “Diğer ülkelerin ardından yine büyük bir yatırımla Times’ı İzmir’de açtık. Times bir dünya markası. Newyork, Worms, Milano’da şubelerimiz var. Avrupa ve Amerika’nın ardından en yeni şubemizi İzmir’e açtık. Mekanımızda Times Sahne, Times Şef, Times Garden adında üç konsept bir arada yer alıyor. Tüm İzmirlileri eğlence ve lezzet için Times’a bekliyoruz. Geleneksel et restoranlarına modern bir dokunuş kattık. Tüm yemeklerimiz şeflerimizin modern dokunuşlarıyla daha da enfes hale geliyor. Times Sahne’mizde yaz ve kış aylarında birbirinden değerli sanatçılarımızı ağırlamaya devam edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.