banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

SMA hastası Ömer Ali bebek gen tedavisi için destek bekliyor

Yedi aylık Ömer Ali Tatlı, SMA hastalığıyla savaşıyor.

SMA hastası Ömer Ali bebek gen tedavisi için destek bekliyor

Yedi aylık Ömer Ali Tatlı, SMA hastalığıyla savaşıyor.

09 Haziran 2022 Perşembe 12:32
SMA hastası Ömer Ali bebek gen tedavisi için destek bekliyor

Nefes almak için makineye bağlanan ve midesine inen hortumla beslenen bebeğin tek umudu Dubai'deki hastanede yapılacak olan gen tedavisi. Ailesi yavrularının yaşama tutunabilmesi için yardım bekliyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan 7 aylık SMA hastası Ömer Ali bebek, yaşama tutunmak için yardımseverlerin desteğini bekliyor.Yutkunmak, öksürmek hatta nefes almak için bile makinelere ihtiyacı olan Ömer Ali'nin tek umudu ise Dubai'deki hastanede yapılacak olan gen tedavisi.Tek umudunu gen tedavisine bağlayan aile, yavrularının sağlığına kavuşacağı günü iple çekiyor.

Özellikle kurlar nedeniyle bu sürecin çok zor olduğunu söyleyen aile tedavi için hastanelerin yolunu tutarken valilik izni ile yardım kampanyası başlatıldı. Ömer Ali bebeğin ailesi, valilik izni ile başlattığı yardım kampanyasında, 1 milyon 825 bin dolarlık tedavi masrafının şimdilik sadece yüzde 2'sini toplamayı başardı. Yavrularının iyileşmesi için umudunu koruyan aile, bir an önce Ömer Ali'nin sağlığına kavuştuğunu görmenin hayali ile yaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.