banner24
banner25

Pac Burger Narlıdere’de açıldı

Yiğit Bayram ve Caner Özkan tarafından Narlıdere Yenikale Mahallesi’nde hizmete açılan Pac Burger, lezzetli menüleriyle parmak ısırtıyor.

Pac Burger Narlıdere’de açıldı

Yiğit Bayram ve Caner Özkan tarafından Narlıdere Yenikale Mahallesi’nde hizmete açılan Pac Burger, lezzetli menüleriyle parmak ısırtıyor.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:08
Pac Burger Narlıdere’de açıldı
Pac Burger’de köfteler, sucuklar ve etler özel olarak hazırlanıyor. Lezzetli menü seçenekleri ile genç girişimciler tarafından açılan Pac Burger’e şimdiden bayilik teklifleri gelmeye başladı. Kısa süre içinde Narlıdere ve çevresinin beğenisini kazanan işletme, temiz ve ferah mekanıyla da dikkat çekiyor.
Pac Burger hakkında açıklamalarda bulunan Caner Özkan, “Köftelerimiz tamamen el yapımıdır. Etlerimizi dana kaburgadan özel olarak hazırlıyoruz. Hamburgerlerimizi, sandviçlerimizi özel tariflerimizle yapıyoruz. Menümüz çok zengin ve lezzetli. Köftelerimizi 150 gr net olarak sunuyoruz. Tam olarak doyurucu oluyor.”
“Üçkuyular ve Liman Reis Mahallesi arasında paket servisimiz bulunuyor. Burada temiz ve ferah mekanımızda hamburger ve sandviçlerimizi afiyetle yiyebilirsiniz. Tüm detaylara özen gösteriyoruz. Etlerimizin lezzeti kadar hijyene de önem veriyoruz. Paket servisimiz oldukça hızlı bir şekilde size ulaşıyor. Sabah 11.00 ile gece 00.00 arasında hizmet veriyoruz.”
Yiğit Bayram, “Menülerimiz çok beğeniliyor. Füme kaburgalı burgerimiz, sandviç çeşitlerimiz çok rağbet görüyor. Mutlaka denemeniz gereken lezzetler hazırlıyoruz. Yeni açılmamıza rağmen her geçen gün siparişlerimiz artıyor” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.