banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Önce Western , Sonra Metaverse

Western Fashion Festival 1 Nisan da İzmir Hara‘daki festivalde ünlü mankenler yer alacak.

Önce Western , Sonra Metaverse

Western Fashion Festival 1 Nisan da İzmir Hara‘daki festivalde ünlü mankenler yer alacak.

31 Mart 2022 Perşembe 15:05
Önce Western , Sonra Metaverse
Tuncay & Anıl Çetin kardeşlerin düzenlediği koreografi bir ilke imza atarak, insanlık tarihinin en eski dostu olan atları ünlü isimler ile bir araya getiriyor.

Hara At Çiftliği’nde Two Cowboys Prodüksiyonluğu’nda gerçekleştirilecek olan defile, İzmirli moda tasarımcısı Ece Dörtköşe’nin koleksiyonlarını sunacak. Festival tadında hazırlanan etkinlik kapılarını 18:30 da açacak. Western temalı noktalarda araçların ve motosikletlerin sunumu ile başlayacak olan festival, sokak lezzetleri ve country müzik birleşimi ile happy hour tadında defile öncesi misafirlerini ısındıracak. Yapılacak defilenin ardından gece çiftlik içerisinde konsept After Party ile devam edecek. Farklılıklarla dolu festival alışılmışın dışında bir deneyim vaad ediyor.

Dijitali de yakından takip eden ve projeler üreten “Two Cowboys” ekibi bir sonraki etkinliklerinin “Metaverse” evreninde olacağını belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.