banner24
banner25

Menderes’te huzur ve eğlence sizi çağırıyor

Orman içinde, şehrin yanıbaşında İzmir'in yeni gözdesi Mahrem Konsept

Menderes’te huzur ve eğlence sizi çağırıyor

Orman içinde, şehrin yanıbaşında İzmir'in yeni gözdesi Mahrem Konsept

22 Şubat 2022 Salı 09:01
Menderes’te huzur ve eğlence sizi çağırıyor
Menderes Orhanlı yolu üzerinde ormanın içinde şehre çok yakın ferah ortamıyla şehirden kaçanların yeni tercihi Mahrem Konsept, kahvaltı, A La Carte hizmetleriyle ve farklı atmosferiyle dillerden düşmüyor.

Geçtiğimiz yaz Cengiz Kurtoğlu, Rubato ve Cevher gibi isimleri ağırlayan mekanda yaz konserleri devam edecek. İzmirliler orman içinde hem sanatçıları dinleyecek, hem de mekanın lezzetli menüleriyle eğlence dolu akşamlar geçirecek.

ALAÇATI KONSEPTİ MENDERES’İN DOĞASI İLE BİRLEŞİYOR
İzmirlilerin hem eğlenip hem de dinlenebileceği bir ortamda yer alan işletmenin Alaçatı Konsepti de dikkatlerden kaçmıyor. Menderes’in doğal güzellikleri ile Alaçatı Konseptinin harmanlanması Mahrem’e farklı bir ambiyans katıyor.
RESTORANDAN ÖTE FARKLI BİR KONSEPT
16 dönüm arazi üzerine restorandan öte olarak tasarlanan tesiste; A La Carte restoranlar, binicilik kulübü, Efkar Restorant, mangal alanları, köy kahvesi, köy bakkalı, butik, etkinlik alanları,konser alanları, yapay bir göl ve iskele de yer alıyor. Gelin ve damat çekimlerinin uğrak mekanı haline gelen tesiste haftaiçi açık alanda; tüm günler kapalı alanda düğün & nikah, toplantı, yemek organizasyonları yapılacak.

KENDİN PİŞİR KENDİN YE
Mahrem Konsept'in en güzel köşelerinden birinde yer alan mangal alanlarında kendin pişir kendin ye sistemiyle lezzetli saatler geçirebiliyorsunuz. Doğanın içinde şehrin yanıbaşında yer alan mekanda tasarımcı standları ve sanat etkinlikleri de düzenlenecek.

DEV KONSERLER

Havaların ısınması ile birlikte, yaz döneminde Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği sanatçı konserleri başlayacak.

Mahrem Konsept sizi bambaşka yerlerde hissettirecek ve mutlaka anılarınızda yer edecek.
Mahrem Konsept / Instagram, Mahrem Konsept / Facebook, 0 532 411 75 55

Son Güncelleme: 25.02.2022 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.