banner24
banner25

Linet'e komşudan teklif...

Linet, sınırları aşmaya devam ediyor...

Linet'e komşudan teklif...

Linet, sınırları aşmaya devam ediyor...

15 Mayıs 2023 Pazartesi 12:11
Linet'e komşudan teklif...
Ünlü sanatçı Linet, yurtiçindeki başarısını yurtdışında da devam ettiriyor... 7 dilde şarkı söyleyen Linet, komşumuz Yunanistan'ın en ünlü bestecisi George Theophanous'ten teklif aldı.

Yurt içinde yoğun konser maratonuna hazırlanan Linet, uluslararası besteci George Theophanous'un teklifi ile Yunanistan'a gitti. Ünlü besteci ile ortak çalışmalara imza atacak olan Linet, 'Tabiki 7 tane dilde şarkı söylüyor olmak büyük avantaj. Ülkemi yurtdışında da en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum.' dedi.
Uluslararası besteci George Theophanos, konuğu olarak Selanik'e giden Linet, uluslararası bir projenin kayıtları için besteci ile biraraya geldi. Projeden sonra ortak konserlerde de buluşacak olan ikili Türkiye'de de konserler verecek.
Anahtar Kelimeler:
Linet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.