banner24
banner25

Kenan Doğulu’dan İzmirli orkestraya şahane destek

Cenk Telkıvıran Orkestrası ‘Niyetini Boz da Gel’ ile yaza damgasını vuracak

Kenan Doğulu’dan İzmirli orkestraya şahane destek

Cenk Telkıvıran Orkestrası ‘Niyetini Boz da Gel’ ile yaza damgasını vuracak

21 Mart 2022 Pazartesi 15:50
Kenan Doğulu’dan İzmirli orkestraya şahane destek
Cenk Telkıvıran Orkestrasının yeni teklisi Niyetini Boz da Gel’in lansmanı Casa De Garden’da yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı lansmanda orkestranın yeni klibi ilk kez gösterildi. 2022 yaz repertuarınından parçaların da çalındığı gece de davetliler klibini ilk kez dinledikleri yeni tekliyi de canlı olarak dinledi. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun büyük desteğini alan orkestra,lansman gecesindeki başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

KLİP TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA YAYINDA
Yıllarca Yıldız Tilbe, Altay, Niran Ünsal ve Berkay gibi ünlü isimlerin orkestra şefliğini üstlenen Cenk Telkıvıran, yine ses getirecek bir projeyle adından söz ettirdi. İzmir’in başarılı orkestrası, Kenan Doğulu’nun ‘Ben Senin Herşeyinim’ albümünde yer alan hit parçalarından ‘Niyetini Boz Da Gel’e cover yaptı. Lansmanın ardından parça tüm dijital platformlarda yayınlandı.
KLİP TAM 6 AYDA FARKLI MEKANLARDA ÇEKİLDİ
Parça hakkında bilgi veren Cenk Telkıvıran, “Kenan Doğulu’dan bir parça almak bizi çok mutlu etti. Söz ve müziği Kenan Doğulu’ya ait parçanın aranjörlüğünü Çağrı Telkıvıran yaptı. Şarkıyı Cem Doğangil okudu. Kenan Doğulu tam düğün parçası diyerek bize bu parçayı verdi. Parçanın klibini Selçuk, Alaçatı, Deliklikoy ve Çınarlı’da çektik. Çekimler toplamda 6 ay sürdü. Klipte İsmail Ömeroğlu’nun imzası var. Herkes çok beğendi. Sosyal medyaya koyduğumuz andan itibaren inanılmaz beğenildi.”
“Geçen sene pandemiden dolayı iki aya sıkışan düğünler, mayıs ekim ayları arasına yayıldı. 200 düğünü iki ayda değil 5 ayda yapacağız diyebiliriz. Pandemi sonrası süper geçti. İki yılın boşluğunu 6 ayda kapattık diyebiliriz. İnsanlar pandemiden sıkılmış.
60 KİŞİLİK DEV ORKESTRA
“Bugün İzmir’in organizasyon şirketleri davetliler arasında yer aldı. Bu yıl düğün yapacağımız çiftleri de davet ettik. 2022 yaz repertuarımızı da bu gece çalacağız. Düğün tarihine kadar gelin ve damatla 8-9 kez buluşuyoruz. Hangi dakikada hangi şarkıları çalacağımız bile belli oluyor. Casa De Garden’da çalmaya devam edeceğiz. Ekibimiz 60 kişi. Dört ayrı yerde sahne alabiliyoruz.”


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.