banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

İZTUMED'den Olgun Atila'ya ziyaret

İZTUMED'den Olgun Atila'ya ziyaret

12 Kasım 2022 Cumartesi 10:45
İZTUMED'den Olgun Atila'ya ziyaret

İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yalçın ve Zafer Mahallesi muhtarı Ali Tek ile birlikte, Bornova önceki dönem Belediye Başkanı ve İzmir'in önde gelen iş insanlarından Olgun Atila'yı ziyaret etti.

Ziyarette derneğin faaliyetleri konuşulurken, özellikle uyuşturucu ile mücadele konusu başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve yardıma muhtaç vatandaşlara yapılan yardım faaliyetleri ile projeler ele alındı. Gelecek dönemde aileler ve uyuşturucu bağımlısı çocukların tedavisi başta olmak üzere bu zehire uyuşturucu ya hiç bulaşmamış çocukların bulaşmaması için neler yapılması gerektiği hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili konuşuldu.

Anahtar Kelimeler:
BornovaIztumedOlgun Atila
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.