banner24
banner25

İzmirli organizatör Acun'un yolundan ilerliyor

Organizasyon ve reklam işleriyle uğraşan Uğur Candan, Buca FM’i satın aldı.

İzmirli organizatör Acun'un yolundan ilerliyor

Organizasyon ve reklam işleriyle uğraşan Uğur Candan, Buca FM’i satın aldı.

24 Mart 2022 Perşembe 10:06
İzmirli organizatör Acun'un yolundan ilerliyor

Organizasyon işlerine üniversitede animatörlük yaparak başlayan İzmir'in en büyük organizasyon firmalarından biri haline getiren İzmir Organizasyon firma sahibi Uğur Candan, hayali olan radyoyu satın aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Organizasyon alanında sıfırdan gelmesi ve şimdi de medya sektörüne yatırım yapması nedeniyle çevresinde Acun Ilıcalı'ya benzetilen Uğur Candan yatırımlarının devamının geleceğini söyledi.


Buca FM’i yıllardır büyük bir marka haline getiren Egemen Volkan Kurtçu ve yeni sahibi Uğur Candan resmi işlemler için bir araya geldi. 27 yıl radyoculuk yaptıktan sonra otomotiv sektörüne geçen Buca FM’in kurucularından Kurtçu, Buca FM’in büyük bir kitlesi olduğunu ve yeni işletmecileri tarafından çıtanın daha da yükseleceğinden emin olduğunu söyledi.


Sektöre okul yıllarında harçlığını çıkartmak için animatörlük yaparak başlayan Candan, “Açılış organizasyonları, düğün organizasyonları, evlilik teklifi organizasyonları yapıyoruz. Firma açılışları, yürüyen reklam araçları, araç reklamları gibi birçok faaliyet alanımız var.”
“Radyoculuk yıllardır hayalini kurduğumuz bir işti. Doğru zamanı bekledik. Kısmet bugüneymiş. Kendi aramızda konuşurken bir anda radyo almaya karar verdik. Maddi imkanlarımızı da oluşturduktan sonra nasip oldu.”


“Sektöre yeni şeyler katmak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz. Radyoculukta tecrübemiz yok ancak önemli projemiz var. Farklı etkinliklerle radyomuzu güçlendireceğiz. Kısa süre daha şu anda yayın yapan arkadaşlarla devam edecek. Belli bir süre sonra yeni tarzımızla yayınlar yapacağız. Buca FM bir marka. Bu markayı daha iyi yerlere getirmek için kısa bir süre sonra yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.