banner24
banner25
İzmir 11°
parçalı az bulutlu

Güney Kore Doğrudan Satış Firması Atomy, Türkiye’deki 1. yılını kutladı

2022 DNS verilerine göre Dünyanın en iyi 10 network marketing şirketleri arasında yer alan Atomy 2009 yılından bu yana dünyada 25 farklı ülkede hizmet veriyor.

Güney Kore Doğrudan Satış Firması Atomy, Türkiye’deki 1. yılını kutladı

2022 DNS verilerine göre Dünyanın en iyi 10 network marketing şirketleri arasında yer alan Atomy 2009 yılından bu yana dünyada 25 farklı ülkede hizmet veriyor.

07 Haziran 2022 Salı 15:14
Güney Kore Doğrudan Satış Firması Atomy, Türkiye’deki 1. yılını kutladı

2010 yılında Amerika ile başlayan yolculuğuna Asya, Güney Amerika, Okyanusya ve Avrupa kıtalarında 22 tane şube açarak devam eden Atomy, global üye sayısı 16 milyonu aşan global bir şirkettir. 2021 yılında Yeni Zelanda, Türkiye, İngiltere, Kazakistan ve Kırgızistan'da şube açan firma, gelecek 5 yıl içinde de 20 ülkede daha şube açılışı yapmak için hazırlık yapıyor. Güney Kore Doğrudan Satış Firması Atomy, Türkiye’deki 1. yılını kutladı.


GEÇEN YILKİ İŞLEM HACMİ 1.9 MİLYAR DOLAR
Firma hakkında açıklamalarda bulunan Atomy Türkiye Genel Müdürü JaeDong Shin, “2021 yılında global satışlarda 1.9 milyar dolarlık satış hacmine ulaştık. Şirketimizin global üye sayısı 16 milyonu geçti. Her yıl ortalama yüzde 30 büyüyoruz. “One Server System” yapımızla diğer doğrudan satış firmalarından farklı bir satış stratejisi sunuyoruz. Bu sistem sayesinde tüm ülkelerden üye edinebiliyoruz. Atomy Kurucu Başkanı Han-Gill Park tarafından belirlenen Mutlak Kalite Mutlak Fiyat ilkelerine bağlı olarak tüketici odaklı bir strateji uygulayarak tüm dünyada büyümemizi sürdürüyoruz.

DÜNYA ÇAPINDA DOĞRUDAN SATIŞ FİRMASI
“Atomy, ürünlerini dünya çapında tedarik etmesine imkân veren Global Tedarik Global Satış (GSGS) stratejisi ile tüm üreticilerle tüketicileri birleştiren global bir dağıtım merkezi olma yolunda ilerliyor. 6 ülkede uluslararası patent sahibi bir firma olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

ATOMY ÜRÜNLERİNİN SAYISI 500’Ü AŞIYOR
“2009 yılında sadece 33 ürün sunabilirken globalde bugün bu sayı 500’ü aşıyor. Absolute CellActive Cilt Bakımı, Atomy Cilt Bakımı The Fame, gıda takviyesi, kozmetik ve kişisel bakım, ev eşyaları, yiyecekler ve moda dahil olmak üzere yüzlerce ürün doğrudan satış sistemimizde yer alıyor.”

YILLIK 83 MİLYON DOLAR SATIŞ RAKAMINA ULAŞAN KOZMETİK ÜRÜNÜ
“Yıllık yaklaşık 83 milyon dolar satışla sektörün en çok satan kozmetik ürünlerinden biri haline gelen Absolute CellActive Cilt Bakımı, 2021 yılında kozmetik sektöründe ilk kez Kore Fikri Mülkiyet Ofisi'nden Kral Sejong Ödülü'nü aldı ve ileri teknolojisi ile kendini kanıtladı.”

48 ÇEŞİT ÜRÜNLE HİZMET VERİYORUZ
“Müşteri memnuniyetinin de ilerisinde müşterilerinin başarısına öncelik veren ve faaliyetlerini bu şekilde sürdüren bir şirketiz. Atomy Türkiye olarak, Atomy Global’a bağlı bir şirket olarak Türkiye’de 48 çeşit ürünle hizmet veriyoruz. Türkiye’de çok talep gören ürünlerimiz arasında Absolute CellActive Cilt Bakımı, Atomy Cilt Bakımı The Fame, gıda takviyeleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor. 1. yılını dolduran Atomy önümüzdeki aylarda artacak ürün gamı ve çeşitliliği ile Türkiye'nin sevilen ve en çok tercih edilen markası olma yolunda ilerlemeye devam edecektir. Dünyanın en iyi network marketing sistemleri arasında yer alan ve büyümesini sürekli sürdüren Atomy’nin üye sayısı da her geçen gün artırıyor. Firmamıza duyulan güvenin bir yansıması olarak dünyada 16 milyonu aşan üye sayımızla da gurur duyuyoruz.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.