banner24
banner25

Dünya markası Times, Sahilevleri'nde

İzmir’in en yeni lezzet mekanlarından Times, İzmirlilerin gözdesi oldu.

Dünya markası Times, Sahilevleri'nde

İzmir’in en yeni lezzet mekanlarından Times, İzmirlilerin gözdesi oldu.

07 Nisan 2022 Perşembe 11:04
Dünya markası Times, Sahilevleri'nde
Kısa süre önce hizmete girmesine rağmen hem lezzetleri hem de sahne alan sanatçıları ile eğlence ve lezzeti birarada sunan mekan, Narlıdere Sahilevleri’nde yer alıyor.
Mekanın lezzetleri havaların ısınması ile birlikte açıkhavada lezzet şöleni sunuyor. Kapalı ve açık mekanlar 12 ay lezzet keyfini sürdürmek için özel olarak tasarlandı.
İşletme hakkında bilgi veren firma sahibi Murat Yeniçeri, “Times bir dünya markası. Newyork, Worms, Milano’da şubelerimiz bulunuyor. Avrupa ve Amerika’nın ardından en yeni şubemizi İzmir’e açtık. Ramazan sonrası şahane bir açılışla Times’ı herkese duyuracağız. İzmir Sahilevleri’nde Times Sahne, Times Şef, Times Garden adında üç konsept bir arada yer alıyor. Almanya’da İzmir’deki yerimizden daha büyük göl kenarında muhteşem bir mekan açıyoruz. İzmir’de şehrin en güzel yerine konumlandık. Geleneksel et restoranlarına modern bir dokunuş kattık diyebiliriz aslında. Bir dünya markası olan restoranımızda, tüm yemeklerimiz şeflerimizin modern dokunuşlarıyla daha da enfes hale geliyor.”
Times Sahnesi’de güçlü sesleri ağırlamaya devam ediyor. Ünlü film ve dizi oyuncusu Cem Kılıç, Times Sahnesi’nde şarkıcı kimliğiyle ön plana çıkıyor ve her Cumartesi sahne alıyor. Ayrıca mekanda Cem Doğangil ve Gamze Dursun’da birbirinden güzel şarkılarıyla İzmirlilere muhteşem geceler yaşatıyor. İzmir’in yeni ve güçlü mekanı, bir restorandan çok daha fazlasını size vadediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.